Letselschade advocaat Friesland

Wanneer u een ongeluk gehad hebt, dan is het prettig om een letselschadeadvocaat in de buurt te hebben. Keuning Letselschade Advocaten is gevestigd in Leeuwarden. Van daaruit staan we cliënten bij in heel Friesland. Woont u (in de buurt van) Sneek, Leeuwarden, Drachten, Heerenveen, Wolvega, Harlingen, Franeker, Joure, Lemmer of Dokkum en zoekt u een Friese letselschadeadvocaat? Heeft u advies nodig bij het verhalen van uw schadevergoeding? Aarzelt u dan niet om gratis en vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Neem vrijblijvend contact op

 

Wat doet een letselschadeadvocaat?

Heeft u bijvoorbeeld een bedrijfsongeval of een verkeersongeval gehad? Vaak is uw schade te verhalen op een aansprakelijke partij of zijn verzekering. Bij het verhalen van uw schade kunnen er een hoop zaken op u af komen. Zaken waarmee u waarschijnlijk nog nooit te maken hebt gehad. Voor de verzekeraar van de tegenpartij is het beoordelen van schadeclaims dagelijkse kost. Met een letselschadeadvocaat haalt u de beste juridische hulp van een letselschadespecialist in huis, om uw schade zo goed mogelijk te verhalen. Een letselschadeadvocaat kan u met veel zaken helpen, zoals:

  • Het aansprakelijk stellen van de tegenpartij en zijn aansprakelijkheidsverzekering;
  • Het berekenen van uw recht op schadevergoeding;
  • Het regelen van voorschotten;
  • Het voeren van onderhandelingen over een eindregeling met de verzekeraar;
  • Het geven van een second opinion over uw letselschadezaak.

Dit zijn zomaar een paar zaken die een letselschadeadvocaat voor u kan doen. Juridische hulp en advies bij het het verhalen van uw schade is vaak erg belangrijk. Letsel is een aantasting van uw gezondheid. De gevolgen en de schade daarvan moeten goed worden onderzocht. Met de hulp van een letselschadeadvocaat bent u in staat om uw schadevergoeding zo goed mogelijk te verhalen.

En de kosten van een letselschadeadvocaat dan?

Is uw ongeluk veroorzaakt door iemand anders? In veel gevallen is diegene aansprakelijk. Een letselschadeadvocaat kan zijn kosten dan in rekening brengen bij de tegenpartij, waardoor het inschakelen van een letselschadeadvocaat voor u gratis is. In een persoonlijk gesprek bespreken we precies wat in uw letselschadezaak de mogelijkheden zijn.

Binne jo op syk nei in Fryske abbekaat?

Wannear't it giet om saken fan betrouwen, dan kin it noflik wêze jin te uterjen yn de taal dy't jin it neist stiet. Wannear't jo graach Frysk mei ús prate wolle, dan kin dat.

Neem contact met ons op!

Neem kosteloos en vrijblijvend contact met ons op. Ons telefoonnummer is 058-2131555 en ons e-mailadres is info@keuningadvocaten.nl. Vult u liever het contactformulier in, zodat wij contact met u opnemen? Dat kan ook.

  • Kosteloos voor u

  • Deskundig

  • Onafhankelijk

  • Betrokken

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.