Letselschade advocaat Groningen

Letselschade advocaat Groningen

Woont u in of in de buurt van Groningen, en bent u op zoek naar een letselschade advocaat? Wij helpen u graag. Onze bezoeklocatie in Groningen is aan de Paterswoldseweg 808. Wij zitten dus bij u in de buurt, en u bij ons. Een vrijblijvend gesprek is dan ook zo geregeld. 

Als u in de buurt van Groningen betrokken bent geweest bij een ongeval, dan kunt u waarschijnlijk uw schadevergoeding voor de opgelopen letselschade verhalen bij de aansprakelijke partij. Onze letselschade advocaten kunnen u geheel vrijblijvend hierover adviseren en helpen bij het aansprakelijk stellen en verhalen van uw letselschade. Voor deze juridische hulp betaalt u als slachtoffer vaak niks. De advocaatkosten verhalen we namelijk ook bij de aansprakelijke partij, waardoor juridische hulp voor u helemaal gratis is.

Bent u slachtoffer van een ongeluk en zoekt u een letselschade advocaat in Groningen? Keuning Letselschade Advocaten werkt in heel Noord-Nederland. Dus ook in Groningen. Aarzelt u niet om gratis en vrijblijvend contact met ons op te nemen voor een gesprek bij u thuis of op onze locatie in Groningen, aan de Paterswoldseweg 808. 

Neem vrijblijvend contact op

Letselschade na een ongeval in Groningen

Letselschade is de schade die iemand lijdt wanneer diegene bij een ongeluk betrokken is geweest. Deze schade kan bestaan uit lichamelijk letsel, maar ook psychisch letsel zoals PTSS valt hieronder.

In ons werk zien wij vaak letselschade ontstaan uit verkeersongevallen en bedrijfsongevallen. Dit komt doordat je hier vaak te maken hebt met zware goederen als een auto, motor, tractor of machine. Gelukkig is er voor de betrokkenen die gewond zijn geraakt na een ongeval vaak een schadevergoeding mogelijk.

Verhalen letselschade vergoeding

Om een letselschade vergoeding te ontvangen, dient de veroorzaker aansprakelijk gesteld te worden. Afhankelijk van de locatie kan dit de werkgever zijn of een andere deelnemers in het verkeer. Ook kunt u zelf de veroorzaker zijn. Zelfs bij letselschade door eigen schuld kan een schadevergoeding mogelijk zijn.

Als de veroorzaker aansprakelijk gesteld is, dient hij/zij of zijn verzekering uw schade te vergoeden. Deze schadevergoeding bestaat uit twee delen:

Hoe hoog deze vergoeding is, dat verschilt per ongeval, per type letsel en dus per persoon. Daarom is het van belang dat u zich goed laat voorlichten. Zo weet u waar u recht op heeft in uw situatie.

Wat doet een letselschade advocaat?

Heeft u verkeersongeval of bedrijfsongeval gehad of bent u betrokken geweest bij een misdrijf? Dan zullen er vaak verschillende zaken spelen, terwijl u zich allereerst moet focussen op uw herstel. Een letselschadeadvocaat kan u helpen met alle juridische zaken, zoals het aansprakelijk stellen en het verhalen van uw letselschade. Het advies en de rechtsbijstand van een letselschadeadvocaat kan onder meer uit de volgende zaken bestaan:

 • Het aansprakelijk stellen van de tegenpartij en zijn aansprakelijkheidsverzekering;
 • Het berekenen van uw recht op schadevergoeding;
 • Het regelen van voorschotten;
 • Het voeren van onderhandelingen over een eindregeling met de verzekeraar;
 • Het geven van een second opinion over uw letselschadezaak.
 • Het opstarten van een procedure wanneer we er niet uitkomen met de aansprakelijke partij

Dit is maar een greep uit de juridische bijstand die een letselschadeadvocaat u kan bieden na een ongeluk. Elke letselschadezaak is uniek. Als u letsel heeft opgelopen bij een ongeval, dan is het belangrijk dat u advies inwint bij een letselschadeadvocaat. U weet dan wat er moet gebeuren om de schadevergoeding zo goed mogelijk te verhalen.

Hoe zit het met de kosten van een letselschadeadvocaat?

Heeft u een ongeluk gehad door toedoen van een ander? Vaak is deze tegenpartij dan aansprakelijk voor uw schade. Een letselschadeadvocaat kan zijn kosten op basis van uurtarief dan in rekening brengen bij de tegenpartij. Voor u is het inschakelen van een letselschadeadvocaat dan gratis. In een persoonlijk gesprek bespreken we precies wat in uw letselschadezaak de mogelijkheden zijn.

Waarom Keuning Letselschade Advocaten inschakelen?

 • Hulp is altijd dichtbij: We hebben een locatie in Groningen en we werken in heel Noord-Nederland. Wij zijn dus bij u in de buurt, en u bij ons. Omdat bij een letselschadezaak vaak veel intensief contact nodig is, is een letselschade advocaat in de buurt wel zo handig.
 • De meest complete rechtsbijstand: Bij ons schakelt u altijd een letselschade advocaat in: de beste en meest complete rechtsbijstand bij het verhalen van uw letselschade. Als letselschadeadvocaten kunnen wij u bij alle stappen van het letselschade traject helpen: van aansprakelijk tot eindregeling, en (als het nodig is) tot in de rechtbank;
 • Alleen voor slachtoffers: We werken alleen voor slachtoffers. Dus nooit voor de aansprakelijke tegenpartij;
 • Gratis juridische hulp: Is de tegenpartij aansprakelijk voor uw letsel? Wij kunnen onze kosten dan verhalen op de tegenpartij. Het inschakelen van een letselschadeadvocaat is dan zodoende voor u gratis.

Heet u een ongeval gehad in of nabij Groningen?

Woont u (in de buurt van) Winschoten, Delfzijl, Appingedam, Stadskanaal, Veendam, Hoogezand, Leek of Groningen en zoekt u een letselschadeadvocaat voor het verhalen van uw schadeclaim? Aarzelt u dan niet om gratis en vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Neem vrijblijvend contact op!

Neem kosteloos en vrijblijvend contact met ons op. Ons telefoonnummer is 050-22 22 615 en ons e-mailadres is info@keuningadvocaten.nl. Vult u liever het contactformulier in, zodat wij contact met u opnemen? Dat kan ook.

 • Kosteloos voor u

 • Deskundig

 • Onafhankelijk

 • Betrokken

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Veelgestelde vragen

Er zijn veel partijen die juridische bijstand aanbieden in en om Groningen, maar dit zijn lang niet altijd advocaten. Alleen een letselschade advocaat kan u in elke situatie bijstaan. Dus ook als er een rechtszaak volgt in uw letselschadeschadezaak. Een letselschade-expert, jurist of schaderegelaar kan dat in principe niet. Daardoor is een letselschade advocaat completer en de beste belangenbehartiger om u bij te staan bij letselschade.

Door het intensieve contact is het daarnaast fijn een letselschade advocaat gevestigd in Groningen te vinden. Keuning Letselschade Advocaten vindt u in Groningen en u kunt vrijblijvend bij ons langskomen of contact met ons opnemen.

Onze advocaatkosten kunnen we in de meeste gevallen verhalen bij de verzekeraar van de aansprakelijke partij. Dit maakt onze juridische hulp voor u gratis.

Onze letselschade advocaten kunnen u helpen met alle aspecten van een letselschadezaak. Of het nu gaat om het aansprakelijk stellen van de tegenpartij, om via een rechtszaak of proces om schadevergoeding te verkrijgen of om het treffen van een regeling in uw letselschadezaak.