Over ons

Het bestaan van Keuning Letselschade Advocaten gaat terug tot 1946. We zijn gespecialiseerd in het letselschaderecht en we werken alleen voor slachtoffers. We hebben locaties in Leeuwarden en Groningen. Van daaruit werken onze letselschade advocaten voornamelijk in Friesland, Groningen en Drenthe.

Wat doen we?

Ons werk bestaat uit adviseren en procederen in letselschadezaken. Het adviseren bestaat eruit om u te helpen om een rechtvaardige regeling met de aansprakelijke partij of verzekeraar te treffen. Het is steeds maatwerk om uw letselschadezaak goed te regelen. Meer informatie over onze werkwijze vindt u hier.

In verreweg de meeste zaken lukt het om buiten de rechter om uw letselschadezaak goed te regelen. Soms lukt dat niet. Als een procedure bij de rechtbank nodig is, ook dan kunnen we u rechtsbijstand verlenen bij uw letselschade. Daarmee onderscheiden we ons van veel andere letselschadespecialisten, juristen en letselschade experts die geen advocaat zijn.

Bij Keuning Letselschade Advocaten is uw letselschadezaak – van aansprakelijkstelling tot eindregeling - in goede handen.

Hoe doen we dat?

Bij het uitvoeren van ons werk vinden wij waarden en vertrouwen belangrijk. Waarden, omdat u moet kunnen terugvallen op een advocaat die uw letselschadezaak correct behandelt. Vertrouwen, omdat dat de basis is van de samenwerking tussen een advocaat en een cliënt. Als u het behandelen van uw letselschadezaak aan een advocaat uit handen geeft, moet u erop kunnen vertrouwen dat uw rechten zo goed mogelijk worden veiliggesteld.

Om dat goed te regelen, staat bij Keuning Letselschade Advocaten een team van gespecialiseerde letselschadeadvocaten voor u klaar. Zij staan u graag met raad en daad bij.

En de kosten van een letselschade advocaat dan?

In de meeste gevallen is het mogelijk om de kosten van rechtsbijstand te verhalen op een aansprakelijke partij. Wij kunnen onze kosten dan in rekening brengen bij de tegenpartij. Voor u is het inschakelen van een letselschade advocaat dan gratis. Wilt u meer weten over onze rechtsbijstand? Neem dan gratis en vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Neem kosteloos en vrijblijvend contact met ons op. Onze telefoonnummers zijn 058-2131555 en 050-2222615 en ons e-mailadres is info@keuningadvocaten.nl. Vult u liever het contactformulier in, zodat wij contact met u opnemen? Dat kan ook.

  • Kosteloos voor u

  • Deskundig

  • Onafhankelijk

  • Betrokken

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Ervaringen van onze cliënten

Vooral de klantvriendelijke, persoonlijke benadering heb ik als zeer positief en prettig ervaren.

Vier jaar geleden heb ik een bedrijfsongeval gehad. Keuning letselschade heeft mij vier jaar lang bij gestaan. Ik heb het die vier jaar zeer vertrouwd gevoelt. Ik zal Keuning letselschade zeker aanraden. Mocht ik een cijfer geven ,dan geef ik het een 10. Een advocaat die rust uitstraalt en haar vak verstaat. Dankje wel, C.Dijkstra-Keuning

Yvonne Timmerman

Wij zijn blij dat wij u hebben gevraagd om hulp bij onze zaak. We zijn echt heel tevreden. We bedanken u hartelijk voor al het werk dat u voor ons heeft gedaan, en de goede afloop.

Ik had snel een eerste afspraak en vanaf dag één is de communicatie prima verlopen.

Zeer deskundig en vriendelijk behandeld. Bedankt voor alles.

Ik heb de ondersteuning als zeer prettig ervaren en kijk zeer tevreden terug op dit proces.

Ik ben blij met de spontane, leuke en toegankelijke manier waarop we met elkaar om konden gaan!

 Goede advocaten. Ze hebben me perfect geholpen nadat ik een ongeluk heb gehad.

Ik ben zeer tevreden over de geboden bijstand, begeleiding en afhandeling. Dank hiervoor!

Bedankt voor de deskundige ondersteuning en begeleiding. Zonder u had ik dit niet voor elkaar gekregen.

Ondanks dat zo'n letselschadezaak vreemd is, voelde de begeleiding daarin heel vertrouwd. Bedankt voor de hulp!

Ik kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben. Ik ben altijd correct behandeld, geholpen en te woord gestaan. Vooral de "no nonsense", "doe maar normaal"manier van communiceren sprak mij enorm aan. Dat in combinatie met de deskundigheid en goede afhandeling geeft mij een enorm tevreden gevoel.

Het was erg prettig samenwerken met een zeer deskundig iemand. Ik heb het gevoel gekregen dat ik ondersteund en ontlast ben in het proces. Heel erg bedankt hiervoor.

Dank voor de ondersteuning. Ik heb het als erg prettig ervaren dat niet alleen bij de inhoud werd stilgestaan, maar ook bij de emotionele kant van de zaak.