Gratis letselschade advocaat

 

De kosten van de letselschade advocaat

Advocaten werken niet voor niets. Voor de vergoeding van de kosten van de letselschade advocaat gelden alleen bijzondere regels daar waar het gaat om zaken tegen een aansprakelijke partij. Daardoor hoeft u de kosten van de letselschade advocaat in principe niet zelf te betalen.

Deze regels houden in dat een aansprakelijke partij niet alleen verplicht is om uw persoonlijke schade te vergoeden, maar ook de kosten van de advocaat. Daardoor kan de letselschade advocaat in overleg met u de advocaatkosten rechtstreeks verhalen op de aansprakelijke partij. Doordat dit zo kan, is de inschakeling van een letselschade advocaat voor u gratis.

 

Wat kost een letselschade advocaat?

Een letselschade advocaat werkt in principe op basis van een uurtarief. De werkzaamheden die een advocaat uitvoert houdt hij bij en brengt hij dan in overleg met u in rekening bij de aansprakelijke partij.

 

Worden de kosten van een letselschade advocaat vergoed door de verzekeraar?

Vaak is het antwoord hierop “ja”. Als er een aansprakelijke partij is, dan is deze zoals gezegd verplicht om ook de kosten van de letselschade advocaat te betalen.

 

No cure no pay?

Regelmatig krijgen wij de vraag of wij ook op no cure no pay-basis werken. Over no cure no pay bestaan veel misverstanden, want no cure no pay is in een letselschadezaak niet nodig. In een zaak waarin een aansprakelijke partij aan de orde is, moet de aansprakelijke partij namelijk sowieso de kosten van de letselschade advocaat betalen. Wilt u meer lezen over de misverstanden rondom no cure no pay? Klik dan hier.

 

Contact

Neem kosteloos en vrijblijvend contact met ons op. Onze telefoonnummers zijn 058-2131555 en 050-2222615 en ons e-mailadres is info@keuningadvocaten.nl. Vult u liever het contactformulier in, zodat wij contact met u opnemen? Dat kan ook.

  • Kosteloos voor u

  • Deskundig

  • Onafhankelijk

  • Betrokken

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Ervaringen van onze cliënten

Zeer deskundig en vriendelijk behandeld. Bedankt voor alles.

Ondanks dat zo'n letselschadezaak vreemd is, voelde de begeleiding daarin heel vertrouwd. Bedankt voor de hulp!

Ik ben zeer tevreden over de geboden bijstand, begeleiding en afhandeling. Dank hiervoor!

Ik ben blij met de spontane, leuke en toegankelijke manier waarop we met elkaar om konden gaan!

Ik had snel een eerste afspraak en vanaf dag één is de communicatie prima verlopen.

Wij zijn blij dat wij u hebben gevraagd om hulp bij onze zaak. We zijn echt heel tevreden. We bedanken u hartelijk voor al het werk dat u voor ons heeft gedaan, en de goede afloop.

Dank voor de ondersteuning. Ik heb het als erg prettig ervaren dat niet alleen bij de inhoud werd stilgestaan, maar ook bij de emotionele kant van de zaak.

Het was erg prettig samenwerken met een zeer deskundig iemand. Ik heb het gevoel gekregen dat ik ondersteund en ontlast ben in het proces. Heel erg bedankt hiervoor.

Vooral de klantvriendelijke, persoonlijke benadering heb ik als zeer positief en prettig ervaren.

Bedankt voor de deskundige ondersteuning en begeleiding. Zonder u had ik dit niet voor elkaar gekregen.

Ik kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben. Ik ben altijd correct behandeld, geholpen en te woord gestaan. Vooral de "no nonsense", "doe maar normaal"manier van communiceren sprak mij enorm aan. Dat in combinatie met de deskundigheid en goede afhandeling geeft mij een enorm tevreden gevoel.

 Goede advocaten. Ze hebben me perfect geholpen nadat ik een ongeluk heb gehad.

Ik heb de ondersteuning als zeer prettig ervaren en kijk zeer tevreden terug op dit proces.