Letselschade advocaat Harlingen

Als u te maken heeft gekregen met letsel na een ongeluk, dan is dat voor vaak de eerste keer. Naast het herstellen van het ongeval kan er een hoop op u af komen. Misschien ook de nodige juridische vragen. Advies van van een letselschadeadvocaat kan dan verhelderend werken, en misschien ook de nodige zorgen bij u wegnemen. 

Keuning Letselschade Advocaten is ook actief in Harlingen

Woont u (in de buurt van Harlingen) en heeft u letsel opgelopen bij een ongeval? Keuning Letselschade Advocaten kan u helpen bij het verhalen van uw recht op schadevergoeding. We zijn gevestigd in Leeuwarden, dus vlak bij u in de buurt als u in (de buurt van) Harlingen woont.

Wat kan Keuning Letselschade Advocaten voor u betekenen?

Kort samengevat kunnen we u helpen bij alle stappen die er moeten worden gezet in een letselschadezaak. U kunt daarbij praktisch denken aan het aansprakelijk stellen van de tegenpartij, het begroten en berekenen van uw recht op schadevergoeding en het uiteindelijk - in overleg met u - regelen van de letselschadezaak.

Elke letselschadezaak is echter uniek. Eigenlijk is bij elke schadezaak dus maatwerk nodig. Rondom uw letselschade bespreken we dan ook precies met u wat er moet gebeuren om uw schade te verhalen op de aansprakelijke partij of verzekering. Meer informatie over ons stappenplan bij letselschade vindt u hier. Wilt u meer weten? Neem dan gratis en vrijblijvend contact met ons op.

Waarom een letselschade advocaat inschakelen in Harlingen?

Er zijn veel letselschadespecialisten die rechtsbijstand aanbieden in Harlingen. Zij zijn echter niet allemaal letselschadeadvocaat. Bij Keuning Letselschade Advocaten wordt uw letselschadezaak behandelt door een letselschade advocaat.  

En de kosten van een letselschade advocaat dan?

Als u een ongeluk overkomen is, dan kan het goed zijn dat er een aansprakelijke partij of verzekering uw schade moet vergoeden. Een letselschadeadvocaat kan zijn kosten dan in rekening brengen bij de tegenpartij. Voor u is het inschakelen van een letselschadeadvocaat dan gratis. In een persoonlijk gesprek bespreken we precies wat in uw letselschadezaak de mogelijkheden zijn.

Neem contact met ons op!

Neem kosteloos en vrijblijvend contact met ons op. Ons telefoonnummer is 058-2131555 en ons e-mailadres is info@keuningadvocaten.nl. Vult u liever het contactformulier in, zodat wij contact met u opnemen? Dat kan ook.

  • Kosteloos voor u

  • Deskundig

  • Onafhankelijk

  • Betrokken

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.