Kosten letselschade

Een ongeluk krijgen is al erg genoeg. Zeker als dat ongeluk door iemand anders is veroorzaakt. In veel gevallen is die tegenpartij dan wel aansprakelijk voor uw schade, zodat u recht heeft op schadevergoeding.

Een onderdeel van dat recht op schadevergoeding is dat de aansprakelijke tegenpartij ook de advocaatkosten moet betalen. Daarom kunnen wij onze kosten in overleg met u rechtstreeks indienen bij de aansprakelijke tegenpartij. Het inschakelen van een letselschadeadvocaat is voor u zodoende gratis.

Elke letselschadezaak is natuurlijk uniek. Wilt u weten wat er in uw letselschadezaak precies mogelijk is? Neem dan contact met ons op. Tijdens een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek met één van onze advocaten kunt u de precieze mogelijkheden in uw letselschadezaak nagaan.

Moet er geprocedeerd worden in uw letselschadezaak?

Vaak lukt het om uw schadevergoeding te verhalen bij een verzekeringsmaatschappij zonder dat een rechtszaak nodig is. Lukt het niet om uw zaak te regelen met een verzekeringsmaatschappij? Dan kunnen we met u de mogelijkheden bespreken om een rechtszaak te starten tegen de tegenpartij. We bespreken uitvoerig met u de mogelijkheden en risico’s van het starten van een procedure. We bespreken ook dan of u in aanmerking komt voor bijvoorbeeld gesubsidieerde rechtsbijstand, of dat wellicht uw rechtsbijstandsverzekering de kosten van de procedure moet betalen. Wilt u hier meer over weten? Informeer naar de mogelijkheden.

Rechtsbijstandsverzekering?

Heeft u een rechtsbijstandsverzekering? En heeft u een ongeluk gehad waarvoor iemand anders aansprakelijk is? Ook dan heeft u het recht om een advocaat naar keuze in te schakelen. En als er moet worden geprocedeerd, dan moet uw rechtsbijstandsverzekeraar de advocaatkosten in principe betalen. Dit vanwege het zogeheten recht op vrij advocaatkeuze.

Heeft u geen rechtsbijstandsverzekering? Als de tegenpartij aansprakelijk is voor uw letselschade, (ook) dan moet de tegenpartij de kosten voor uw rechtsbijstand betalen. Het maakt daarbij niet uit of u nu een rechtsbijstandsverzekering heeft of niet.

Contact

Neem kosteloos en vrijblijvend contact met ons op. Onze telefoonnummers zijn 058-2131555 en 050-2222615 en ons e-mailadres is info@keuningadvocaten.nl. Vult u liever het contactformulier in, zodat wij contact met u opnemen? Dat kan ook.

  • Kosteloos voor u

  • Deskundig

  • Onafhankelijk

  • Betrokken

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Ervaringen van onze cliënten

Vier jaar geleden heb ik een bedrijfsongeval gehad. Keuning letselschade heeft mij vier jaar lang bij gestaan. Ik heb het die vier jaar zeer vertrouwd gevoelt. Ik zal Keuning letselschade zeker aanraden. Mocht ik een cijfer geven ,dan geef ik het een 10. Een advocaat die rust uitstraalt en haar vak verstaat. Dankje wel, C.Dijkstra-Keuning

Yvonne Timmerman

Ik kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben. Ik ben altijd correct behandeld, geholpen en te woord gestaan. Vooral de "no nonsense", "doe maar normaal"manier van communiceren sprak mij enorm aan. Dat in combinatie met de deskundigheid en goede afhandeling geeft mij een enorm tevreden gevoel.

Bedankt voor de deskundige ondersteuning en begeleiding. Zonder u had ik dit niet voor elkaar gekregen.

Vooral de klantvriendelijke, persoonlijke benadering heb ik als zeer positief en prettig ervaren.

Ik had snel een eerste afspraak en vanaf dag één is de communicatie prima verlopen.

Wij zijn blij dat wij u hebben gevraagd om hulp bij onze zaak. We zijn echt heel tevreden. We bedanken u hartelijk voor al het werk dat u voor ons heeft gedaan, en de goede afloop.

Ik heb de ondersteuning als zeer prettig ervaren en kijk zeer tevreden terug op dit proces.

Zeer deskundig en vriendelijk behandeld. Bedankt voor alles.

Ondanks dat zo'n letselschadezaak vreemd is, voelde de begeleiding daarin heel vertrouwd. Bedankt voor de hulp!

 Goede advocaten. Ze hebben me perfect geholpen nadat ik een ongeluk heb gehad.

Het was erg prettig samenwerken met een zeer deskundig iemand. Ik heb het gevoel gekregen dat ik ondersteund en ontlast ben in het proces. Heel erg bedankt hiervoor.

Ik ben blij met de spontane, leuke en toegankelijke manier waarop we met elkaar om konden gaan!

Dank voor de ondersteuning. Ik heb het als erg prettig ervaren dat niet alleen bij de inhoud werd stilgestaan, maar ook bij de emotionele kant van de zaak.

Ik ben zeer tevreden over de geboden bijstand, begeleiding en afhandeling. Dank hiervoor!