Mw. mr. Calle Dijkstra-Keuning

Mw. mr. Calle Dijkstra-Keuning

Letselschade advocaat

Calle Dijkstra is geboren en getogen in Leeuwarden. Na het behalen van haar gymnasiumdiploma, heeft zij rechten gestudeerd aan de Rijksuniversiteit van Groningen.

In 2001 werd ze advocaat. Sindsdien is ze ook verbonden aan het kantoor. Ze specialiseerde zich in letselschade. Calle is al geruime tijd actief in de letselschadewereld, zo was zij onder meer gedurende tien jaar secretaris in het Bestuur van de ASP (de vereniging van Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade). 

Zij is lid van:

• LSA (Vereniging van Letselschade Advocaten)
• ASP (Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade)

Calle Dijkstra-Keuning heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

- Letselschaderecht
- Slachtofferrecht; letselschaderecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

    

Vrijblijvend advies letselschade

Neem kosteloos en vrijblijvend contact met ons op. Onze locaties zijn in Leeuwarden en Groningen en u kunt ons bellen via 058-2131555 en 050-2222615 of mailen via info@keuningadvocaten.nl. Vult u liever het contactformulier in, zodat wij contact met u opnemen? Dat kan ook.

  • Kosteloos voor u

  • Deskundig

  • Onafhankelijk

  • Betrokken

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Ervaringen van onze cliënten

Vier jaar geleden heb ik een bedrijfsongeval gehad. Keuning letselschade heeft mij vier jaar lang bij gestaan. Ik heb het die vier jaar zeer vertrouwd gevoelt. Ik zal Keuning letselschade zeker aanraden. Mocht ik een cijfer geven ,dan geef ik het een 10. Een advocaat die rust uitstraalt en haar vak verstaat. Dankje wel, C.Dijkstra-Keuning

Yvonne Timmerman

 Goede advocaten. Ze hebben me perfect geholpen nadat ik een ongeluk heb gehad.

Bedankt voor de deskundige ondersteuning en begeleiding. Zonder u had ik dit niet voor elkaar gekregen.

Zeer deskundig en vriendelijk behandeld. Bedankt voor alles.

Het was erg prettig samenwerken met een zeer deskundig iemand. Ik heb het gevoel gekregen dat ik ondersteund en ontlast ben in het proces. Heel erg bedankt hiervoor.

Ik ben zeer tevreden over de geboden bijstand, begeleiding en afhandeling. Dank hiervoor!

Ik had snel een eerste afspraak en vanaf dag één is de communicatie prima verlopen.

Ik heb de ondersteuning als zeer prettig ervaren en kijk zeer tevreden terug op dit proces.

Dank voor de ondersteuning. Ik heb het als erg prettig ervaren dat niet alleen bij de inhoud werd stilgestaan, maar ook bij de emotionele kant van de zaak.

Wij zijn blij dat wij u hebben gevraagd om hulp bij onze zaak. We zijn echt heel tevreden. We bedanken u hartelijk voor al het werk dat u voor ons heeft gedaan, en de goede afloop.

Ik ben blij met de spontane, leuke en toegankelijke manier waarop we met elkaar om konden gaan!

Ondanks dat zo'n letselschadezaak vreemd is, voelde de begeleiding daarin heel vertrouwd. Bedankt voor de hulp!

Ik kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben. Ik ben altijd correct behandeld, geholpen en te woord gestaan. Vooral de "no nonsense", "doe maar normaal"manier van communiceren sprak mij enorm aan. Dat in combinatie met de deskundigheid en goede afhandeling geeft mij een enorm tevreden gevoel.

Vooral de klantvriendelijke, persoonlijke benadering heb ik als zeer positief en prettig ervaren.