Letselschade advocaat Drachten

Bent u in de regio Drachten op zoek naar een ervaren letselschade advocaat? Bijvoorbeeld omdat u betrokken bent geweest bij een verkeersongeval of in Drachten een bedrijfsongeval heeft gehad? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze letselschade advocaten zijn gespecialiseerd in het behandelen van letselschadezaken en helpen u als slachtoffer met het verhalen van uw letselschade. En dat is vaak ook nog eens helemaal gratis.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op

 

Waarom kiezen voor een letselschade advocaat?

Er zijn meerdere belangenbehartigers die actief zijn in Drachten of in de buurt van Drachten. Zij zijn echter niet allemaal ook letselschade advocaat.

Alleen een letselschade advocaat kan u helpen in elke stap van de letselschadezaak. Vaak slaagt het om de schadeclaim buiten de rechter om te verhalen. Soms ook niet. Dan moet de aanspraak op schadevergoeding van het slachtoffer bijvoorbeeld aan de rechter worden voorgelegd. In principe kan een rechtszaak alleen door een advocaat worden opgestart. Een letselschadespecialist, letselschade-expert of letselschade jurist die niet ook letselschade advocaat is, kan dat dus in principe niet.

Als u een letselschade advocaat inschakelt, dan bent u er dus van verzekerd dat u een belangenbehartiger inschakelt die u met alle onderwerpen van een letselschadeclaim kan helpen.

 

Waarom kiezen voor Keuning Letselschade Advocaten als uw letselschade advocaat in Drachten?

Wij zijn het grootste in letselschade gespecialiseerde advocatenkantoor van Friesland. Als letselschade advocaat kunnen wij u met elke stap in uw letselschadezaak helpen en onze advocaten zijn gespecialiseerd in het behandelen van letselschadezaken. Daarnaast zijn meerdere advocaten van ons kantoor zijn aangesloten bij specialisatieverenigingen en is ons kantoor aangesloten bij het Nationaal Keurmerk van De Letselschade Raad.

Ons eerste gesprek met u is altijd vrijblijvend. Tijdens dit gesprek kijken wij samen met u wat de mogelijkheden zijn om uw schade te verhalen, en u kunt uiteraard de vragen stellen die u heeft rondom uw schadeclaim. Het gesprek kan bij u thuis in Drachten plaatsvinden, of op onze locaties in Leeuwarden of Groningen. Net wat voor u het prettigste is. Zo is onze hulp voor u altijd dichtbij.

Als u vervolgens graag wilt dat een letselschadeadvocaat van Keuning Letselschade Advocaten uw zaak verder gaat behandelen, dan gaan wij met uw zaak aan de slag. Meestal is dat voor u als slachtoffer dan ook gratis. In overleg met u kunnen wij onze kosten namelijk direct aan de aansprakelijke partij indienen. Of dat mogelijk is, bespreken wij uiteraard vooraf met u zodat u ook niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

 

Schadevergoeding voor letselschade slachtoffers in Drachten

Wanneer u een ongeluk heeft gehad dat door iemand anders is veroorzaakt, dan is die persoon vaak aansprakelijk. Als de tegenpartij aansprakelijk is, dan kunt u een claim indienen voor uw recht op schadevergoeding. Uw schadeclaim qua schadevergoeding bestaat vaak uit de volgende onderdelen:

Wilt u meer weten over deze rechten op schadevergoeding? Ook dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij geven u dan gratis verdere informatie over uw rechten op schadevergoeding.

 

Letselschade na een verkeersongeval in Drachten

Heeft u een ongeluk gehad in het verkeer? Er kan dan vaak op verschillende manieren recht op schadevergoeding bestaan.

Heeft u een botsing gehad met een andere auto? Of heeft u een achterop aanrijding gehad? Vaak is er bij zo'n botsing of achteropaanrijding een verkeersregel overtreden. Degene die de verkeersregel overtreden heeft is dan aansprakelijk en zijn verzekering is verplicht om uw schade dan te vergoeden.

Bent u als voetganger of fietser aangereden in of in de buurt van Drachten? Als er een auto, motor, tractor of ander gemotoriseerd voertuig betrokken is bij de aanrijding, dan is die in principe aansprakelijk voor het ongeluk in het verkeer. Als u dus te voet of met de fiets betrokken bent bij een aanrijding in of in de buurt van Drachten, dan heeft u dus vaak recht op schadevergoeding.

Heeft u de aanrijding zelf veroorzaakt? Mogelijk kunt u uw schade verhalen op de inzittendenverzekering van uw auto. Wilt u weten of u een schadeclaim kunt indienen uw eigen verzekering? Neem dan gratis en vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u dan graag verdere informatie over de mogelijkheden bij uw schadeclaim.

 

Letselschade na een bedrijfsongeval in Drachten

Heeft u een ongeval gehad op het werk in of in de buurt van Drachten? Voor de schade die het gevolg is van een bedrijfsongeval is een werkgever vaak aansprakelijk.

Soms is het niet alleen mogelijk om een schadeclaim in te dienen bij de werkgever, maar ook bij andere partijen. Werkt u bijvoorbeeld in de bouw, dan zijn er vaak meerdere aannemers betrokken bij de klus. Ook deze aannemers kunnen aansprakelijk zijn voor het ongeluk dat u heeft gehad. 

En werkt u via een uitzendbureau? Als u een arbeidsongeval heeft gehad als uitzendkracht, dan is vaak zowel het uitzendbureau als het bedrijf waarvoor u werkt aansprakelijk. Als u dus aanspraak wilt maken op schadevergoeding door een bedrijfsongeval, dan kunt u als uitzendkracht dus vaak al snel meerdere partijen aanspreken voor uw schadeclaim na een bedrijfsongeval.

 

Wilt u Keuning Letselschade Advocaat inschakelen als uw letselschade advocaat in Drachten?

Neem dan gratis en vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op!

Neem kosteloos en vrijblijvend contact met ons op. Ons telefoonnummer is 058-2131555 en ons e-mailadres is info@keuningadvocaten.nl. Vult u liever het contactformulier in, zodat wij contact met u opnemen? Dat kan ook.

  • Kosteloos voor u

  • Deskundig

  • Onafhankelijk

  • Betrokken

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.