Letselschade advocaat Leeuwarden

Wanneer u slachtoffer bent van een verkeersongeluk, een bedrijfsongeval of misdrijf en letsel heeft opgelopen, dan kunt u waarschijnlijk uw schadevergoeding verhalen bij de aansprakelijke partij. Onze letselschade advocaten adviseren u over uw recht op deze schadevergoeding en helpen u bij het aansprakelijk stellen van de veroorzaker en het verhalen van de letselschadevergoeding. 

Voor deze juridische hulp betaalt u vaak niks. De advocaatkosten worden namelijk ook verhaald bij de aansprakelijke partij. Daardoor is onze juridische hulp voor u helemaal gratis.

Heeft u een ongeluk gehad en zoekt u een letselschade advocaat in Leeuwarden? Schakel dan Keuning Letselschade Advocaten in. Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen

Letselschade na een ongeval in Leeuwarden

Letselschade is de schade die een slachtoffer lijdt wanneer hij of zij bij een ongeluk gewond is geraakt. Het kan hier gaan om een ongeluk dat lichamelijk letsel tot gevolg heeft, maar ook psychich letsel zoals PTSS.

In ons werk komen wij vaak twee ongevallen tegen, namelijk letselschade door verkeersongevallen en bedrijfsongevallen. Dit komt omdat hier vaak zware goederen zoals een auto, motor, tractor of machine bij betrokken is. Vaak is er bij deze ongevallen een letselschadevergoeding mogelijk.

Letselschade vergoeding verhalen

Om een schadevergoeding te krijgen voor de opgelopen letselschade, dient de veroorzaker aansprakelijk gesteld te worden. Vervolgens kan de letselschadevergoeding verhaald worden bij deze aansprakelijke partij.

De vergoeding bij letselschade bestaat uit twee delen:

Hoe hoog deze vergoeding is, verschilt per ongeval, type letsel en persoon. Hier is dus nooit een vast bedrag aan te koppelen.

Ook als er sprake is van eigen schuld zijn er mogelijkheden voor een schadevergoeding.

Wanneer een letselschade advocaat inschakelen?

Er zijn veel partijen die juridische bijstand aanbieden in Leeuwarden. Let wel: dat zijn lang niet altijd advocaten. Niet iedereen mag zich zomaar advocaat noemen. Iedereen mag zich wel zomaar letselschade expert, letselschade jurist of letselschadespecialist noemen.

Een letselschade advocaat inschakelen betekent dat een rechtsbijstand inschakelt van een raadsman die gebonden is aan gedragsregels, en die u in alle stappen van een letselschadezaak kan helpen. Dus van het aansprakelijk stellen van de tegenpartij tot aan de eindregeling. En stel nu dat er een procedure nodig is, ook dan kan een letselschadeadvocaat u helpen. 

Ook zijn er veel partijen die kosteloze hulp bij letselschade aanbieden in Leeuwarden, terwijl zij niet in Leeuwarden zijn gevestigd. Keuning Letselschade Advocaten is dat wel het geval. Wij zijn namelijk gevestigd aan het Julianapark 1 te Leeuwarden.

Kosten van een letselschade advocaat

Een onderdeel van het recht op schadevergoeding is dat de aansprakelijke tegenpartij ook de advocaatkosten moet betalen. Daarom kunnen wij onze kosten in overleg met u rechtstreeks indienen bij de aansprakelijke tegenpartij. Het inschakelen van een letselschadeadvocaat is voor u zodoende gratis.

Meer over advocaatkosten

Waarom Keuning Letselschade Advocaten inschakelen?

  • Hulp is altijd dichtbij: Ons kantoor is gevestigd in Leeuwarden en we werken in heel Friesland. Wij zijn dus bij u in de buurt, en u bij ons. Omdat bij een letselschadezaak vaak veel intensief contact nodig is, is een letselschade advocaat in de buurt wel zo handig.
  • De meest complete rechtsbijstand: U weet zeker dat u een letselschade advocaat inschakelt: de beste en meest complete rechtsbijstand bij het verhalen van uw letselschade. Als letselschadeadvocaten kunnen wij u bij alle stappen van het letselschade traject helpen: van aansprakelijk tot eindregeling, en (als het nodig is) tot in de rechtbank;
  • Alleen voor slachtoffers: We werken alleen voor slachtoffers. Dus nooit voor de aansprakelijke tegenpartij;
  • Gratis juridische hulp: Is de tegenpartij aansprakelijk voor uw letsel? Wij kunnen onze kosten dan verhalen op de tegenpartij. Het inschakelen van een letselschadeadvocaat is dan zodoende voor u gratis.

Heeft u een ongeval gehad in of nabij Leeuwarden?

Er kan na bijvoorbeeld een verkeersongeval of een arbeidsongeval het nodige op u af komen. Soms ontstaat er discussie over de vraag wie aansprakelijk is voor de aanrijding. Soms is er discussie over de hoogte en het bereken van de schadeclaim. En soms moet er bijvoorbeeld een gesprek met een schaderegelaar van de verzekeraar plaatsvinden. Het zijn slechts voorbeelden van zaken die kunnen spelen bij het vorderen van uw schadeclaim. Deskundig advies van een letselschade advocaat in Leeuwarden is dan een goede zaak. De advocaten van Keuning Letselschade Advocaten kunnen u bij alle stappen in de letselschadezaak helpen, zodat u zich kunt richten op uw herstel.

Contact met uw letselschade advocaat in Leeuwarden

Neem kosteloos en vrijblijvend contact met ons op. Ons telefoonnummer is 058-2131555 en ons e-mailadres is info@keuningadvocaten.nl. Vult u liever het contactformulier in, zodat wij contact met u opnemen? Dat kan ook.

  • Kosteloos voor u

  • Deskundig

  • Onafhankelijk

  • Betrokken

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Veelgestelde vragen

Er zijn veel partijen die juridische bijstand aanbieden in Leeuwarden, maar dit zijn lang niet altijd advocaten. Alleen een letselschade advocaat kan u in elke situatie bijstaan. Dus ook als er een rechtszaak volgt in uw letselschadeschadezaak. Een letselschade-expert, jurist of schaderegelaar kan dat in principe niet. Daardoor is een letselschade advocaat completer en de beste belangenbehartiger om u bij te staan bij letselschade.

Ook de kosten voor het inschakelen van een advocaat kunnen vaak verhaald worden bij de verzekeraar van de aansprakelijke partij. Dit maakt dat een letselschade advocaat voor u gratis is.

Onze letselschade advocaten kunnen u helpen met alle aspecten van een letselschadezaak. Of het nu gaat om het aansprakelijk stellen van de tegenpartij, om via een rechtszaak of proces om schadevergoeding te verkrijgen of om het treffen van een regeling in uw letselschadezaak.