Letselschade advocaat Heerenveen

Woont u in of dichtbij Heerenveen en heeft u een ongeluk gehad? Een letselschade advocaat kan u helpen met het verhalen van uw letselschade. Keuning Letselschade Advocaten is het grootste in letselschade gespecialiseerde advocatenkantoor, en onze advocaten vertellen u graag over uw mogelijkheden en ondersteunen u bij uw letselschadezaak. Wilt u daar meer over weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact op

Waarom Keuning Letselschade Advocaten inschakelen in Heerenveen?

Ons kantoor is gespecialiseerd in het behandelen van letselschadezaken. Bij onze letselschade advocaten kunt u dan ook terecht voor juridisch advies over elk type letselschadezaak. Of het nu gaat om een verkeersongeval, bedrijfsongeval of bijvoorbeeld een mishandeling: de bij Keuning Letselschade Advocaten actieve letselschade advocaten kunnen u uitgebreid en deskundig van advies voorzien.

Ons kantoor is gevestigd in Leeuwarden. We werken voornamelijk in Noord-Nederland, en dan met name in Friesland: ons kantoor is namelijk het grootste in letselschade gespecialiseerde advocatenkantoor van Friesland. Daarom kunnen wij u ook als u in of in de buurt van Heerenveen woont, is hulp dichtbij.

Waarom een belangenbehartiger inschakelen na een ongeval?

Wanneer u letsel heeft opgelopen na het ongeval, dan heeft u ineens te maken met allerlei nare zaken. In de eerste plaats bent u bij het ongeluk gewond geraakt, en moet u daarvan herstellen. Verder heeft u mogelijk te maken met de nodige materiële schade, zoals blikschade aan de auto. Verder kunnen er de nodige juridische zaken gaan spelen, zoals het onderzoek door de politie, het invullen van bijvoorbeeld het schade aanrijdingsformulier en het contact met de verzekeringen.

Allerlei nare gevolgen van het ongeval, waarop u waarschijnlijk niet zit te wachten. Maar het is wel de realiteit. Wij kunnen u als letselschade advocatenkantoor helpen bij het regelen van de juridische zaken. Wij proberen u dat ook zoveel mogelijk uit handen te nemen, zodat u zich bijvoorbeeld kunt richten op het herstel.

Welke belangenbehartigers zijn er actief in Heerenveen?

In Heerenveen en omgeving zijn vele belangenbehartigers van letselschadezaken actief. Dit kunnen juristen zijn, letselschade specialisten en letselschadeadvocaten. Maar hoe kiest u nu de belangenbehartiger die bij u past, en die het beste voor uw belangen kan opkomen?

Het lastige in die keuze is dat het zijn van letselschadejurist, letselschadespecialist of letselschade-expert geen beschermde titel is. Er zijn weliswaar de nodige specialisatieverenigingen en keurmerken, zoals de LSA en het Nationaal Keurmerk Letselschade, maar er bestaat voor belangenbehartigers geen verplichting om daarbij te zijn aangesloten.

Keuning Letselschade Advocaten is zoals gezegd gespecialiseerd in het behandelen van letselschadezaken. Dit willen wij ook benadrukken met ons lidmaatschap van het Nationaal Keurmerk Letselschade. Verder zijn meerdere aan ons kantoor verbonden letselschade advocaten lid van specialisatievereniging LSA.

Verder is het zo dat bij ons kantoor slachtoffers alleen worden bijgestaan door een advocaat. Er zijn namelijk vele belangenbehartigers actief die geen advocaat zijn. Bij Keuning Letselschade Advocaten kunt u ervan op aan dat u altijd wordt bijgestaan door een advocaat. Dit heeft als voordeel dat u in elke stap van de letselschadezaak goed kunt worden bijgestaan. Dus zowel in onderhandelingen over uw schadevergoeding, als wanneer er eventueel een procedure moet worden opgestart.

Wat kost een letselschade advocaat?

Heeft u letsel opgelopen door een ongeluk dat is veroorzaakt door iemand anders? Dan is die aansprakelijke persoon niet alleen verplicht om uw schade te vergoeden, maar ook om de kosten voor de juridische bijstand te betalen. De inschakeling van een letselschade advocaat is zodoende voor u gratis.

Heeft u een eenzijdig ongeluk gehad? Ook dan zijn er vaak goede mogelijkheden om uw schade en de advocaatkosten te verhalen. Denk bijvoorbeeld aan een eventuele claim op uw inzittendenverzekering /schadeverzekering inzittenden.

Wilt u Keuning Letselschade Advocaten inschakelen als letselschade advocaat in Heerenveen?

Neem dan gratis en vrijblijvend contact met ons op. We plannen dan graag in overleg met u een vrijblijvend gesprek in, bij ons op kantoor of bij u thuis.

 

Neem contact met ons op!

Neem kosteloos en vrijblijvend contact met ons op. Ons telefoonnummer is 058-2131555 en ons e-mailadres is info@keuningadvocaten.nl. Vult u liever het contactformulier in, zodat wij contact met u opnemen? Dat kan ook.

  • Kosteloos voor u

  • Deskundig

  • Onafhankelijk

  • Betrokken

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.