Letselschade advocaat Drenthe

Heeft u letsel opgelopen bij een ongeluk? Het is dan vaak een goed advies om een letselschadeadvocaat in te schakelen. Keuning Letselschade Advocaten is gevestigd in Leeuwarden. De letselschade advocaten van ons kantoor werken in heel Noord-Nederland. Dus ook in Drenthe. Woont u (in de buurt van) Assen, Emmen, Hoogeveen, Meppel, Beilen of Roden en zoekt u betrouwbare hulp bij het afwikkelen van uw schadeclaim? Neem dan gratis en vrijblijvend contact met ons op.

Wat doet een letselschade advocaat?

Een letselschade advocaat van Keuning Letselschade Advocaten kan u helpen bij het verhalen van uw schadevergoeding. Hier kunnen veel zaken bij komen kijken. Een letselschadeadvocaat kan u helpen bij alle stappen die in een letselschadezaak gezet moeten worden. Dus van het aansprakelijk stellen van de tegenpartij tot de uiteindelijke eindregeling van uw letselschadezaak met zijn verzekering.

Er kan bij uw herstel van het ongeval een hoop op u afkomen. Dat geldt ook voor het verhalen van uw letselschade. Keuning Letselschade Advocaten kan u bij het verhalen van uw recht op schadevergoeding de nodige zaken uit handen nemen, zodat u zich kunt richten op uw herstel.

Hoe zit het met de kosten van een letselschade advocaat?

Is uw ongeluk veroorzaakt door iemand anders? In veel gevallen is diegene aansprakelijk. We kunnen onze kosten in dat geval in rekening brengen bij de tegenpartij. Voor u is het inschakelen van een letselschade advocaat dan gratis. In een persoonlijk gesprek bespreken we precies wat in uw letselschadezaak de mogelijkheden zijn.

Neem contact met ons op!

Neem kosteloos en vrijblijvend contact met ons op. Onze telefoonnummers zijn 058-2131555 en 050-2222615 en ons e-mailadres is info@keuningadvocaten.nl. Vult u liever het contactformulier in, zodat wij contact met u opnemen? Dat kan ook.

  • Kosteloos voor u

  • Deskundig

  • Onafhankelijk

  • Betrokken

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.