Aansprakelijkheid

Als u een ongeluk heeft gehad dat door iemand anders veroorzaakt is, dan kan het goed zijn dat de tegenpartij aansprakelijk is. Is de tegenpartij daadwerkelijk aansprakelijk, dan moet hij (of zijn aansprakelijkheidsverzekering) uw schade vergoeden. Wij van Keuning Letselschade Advocaten kunnen u hulp bieden bij bijvoorbeeld het aansprakelijk stellen van de tegenpartij en het verhalen van uw schade.

Bij bijvoorbeeld de volgende typen ongevallen kan er sprake zijn van een aansprakelijkheid van een tegenpartij:

  • Verkeersongeval;
  • Bedrijfsongeval;
  • Letsel veroorzaakt door een dier;
  • Letsel veroorzaakt door een gebrekkige zaak of opstal;
  • Letsel veroorzaakt door onzorgvuldig of onvoorzichtig handelen van een ander.

De hiervoor genoemde opsomming geeft slechts een paar voorbeelden van situaties waarin letselschade mogelijk te verhalen is. Soms is schadevergoeding ook verhaalbaar wanneer dat op het eerste gezicht niet mogelijk lijkt. Heeft u het ongeluk zelf veroorzaakt? Of bijvoorbeeld degene die reed, terwijl u inzittende was bij een aanrijding? Ook dan kunt u recht hebben op (gehele of gedeeltelijke) schadevergoeding. 

Aansprakelijkheid en schadevergoeding

Als duidelijk is dat een aansprakelijke partij of verzekeraar uw schade moet vergoeden, dan is het tijd om de letselschade te berekenen en te begroten. Dat is niet altijd eenvoudig. Ook is het belangrijk om een schadeclaim zorgvuldig te berekenen en te onderzoeken. Uw schadevordering kan uit veel zaken bestaan. Met de hulp van een letselschade advocaat haalt u na een ongeval de juridische hulp van een specialist in huis die de schade in overleg met u goed kan vaststellen.

In de meeste gevallen is het mogelijk om de kosten van rechtsbijstand te verhalen op een aansprakelijke partij. De letselschadeadvocaat kan dan zijn kosten in rekening brengen bij de tegenpartij. Voor u is het inschakelen van een letselschade advocaat dan zodoende gratis.

Contact

Neem kosteloos en vrijblijvend contact met ons op. Onze telefoonnummers zijn 058-2131555 en 050-2222615 en ons e-mailadres is info@keuningadvocaten.nl. Vult u liever het contactformulier in, zodat wij contact met u opnemen? Dat kan ook.

  • Kosteloos voor u

  • Deskundig

  • Onafhankelijk

  • Betrokken

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Ervaringen van onze cliënten

Ik heb de ondersteuning als zeer prettig ervaren en kijk zeer tevreden terug op dit proces.

Bedankt voor de deskundige ondersteuning en begeleiding. Zonder u had ik dit niet voor elkaar gekregen.

Ik kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben. Ik ben altijd correct behandeld, geholpen en te woord gestaan. Vooral de "no nonsense", "doe maar normaal"manier van communiceren sprak mij enorm aan. Dat in combinatie met de deskundigheid en goede afhandeling geeft mij een enorm tevreden gevoel.

 Goede advocaten. Ze hebben me perfect geholpen nadat ik een ongeluk heb gehad.

Ik ben zeer tevreden over de geboden bijstand, begeleiding en afhandeling. Dank hiervoor!

Het was erg prettig samenwerken met een zeer deskundig iemand. Ik heb het gevoel gekregen dat ik ondersteund en ontlast ben in het proces. Heel erg bedankt hiervoor.

Dank voor de ondersteuning. Ik heb het als erg prettig ervaren dat niet alleen bij de inhoud werd stilgestaan, maar ook bij de emotionele kant van de zaak.

Wij zijn blij dat wij u hebben gevraagd om hulp bij onze zaak. We zijn echt heel tevreden. We bedanken u hartelijk voor al het werk dat u voor ons heeft gedaan, en de goede afloop.

Ik had snel een eerste afspraak en vanaf dag één is de communicatie prima verlopen.

Ik ben blij met de spontane, leuke en toegankelijke manier waarop we met elkaar om konden gaan!

Vier jaar geleden heb ik een bedrijfsongeval gehad. Keuning letselschade heeft mij vier jaar lang bij gestaan. Ik heb het die vier jaar zeer vertrouwd gevoelt. Ik zal Keuning letselschade zeker aanraden. Mocht ik een cijfer geven ,dan geef ik het een 10. Een advocaat die rust uitstraalt en haar vak verstaat. Dankje wel, C.Dijkstra-Keuning

Yvonne Timmerman

Zeer deskundig en vriendelijk behandeld. Bedankt voor alles.

Ondanks dat zo'n letselschadezaak vreemd is, voelde de begeleiding daarin heel vertrouwd. Bedankt voor de hulp!

Vooral de klantvriendelijke, persoonlijke benadering heb ik als zeer positief en prettig ervaren.