Slachtofferhulp bij letselschade

Als er een ernstig incident gebeurt, dan is het belangrijk dat slachtoffers, naasten, nabestaanden en omstanders goede slachtofferhulp wordt geboden.

Neem vrijblijvend contact op

Slachtofferhulp letselschade advocaat

Slachtofferhulp Nederland is voor slachtofferhulp uiteraard een hele belangrijke organisatie. Als letselschade advocaten werken wij regelmatig samen met Slachtofferhulp Nederland en andere ketenpartners om slachtoffers van een ernstig incident of ongeval zo goed mogelijk te ondersteunen.

Als letselschade advocaat richten we ons uiteraard vooral op de juridische gevolgen van een incident of een ongeval. De persoonlijke kant van de situatie houden we daarbij uiteraard goed in de gaten. Samen met betrokken partijen en hulpverleners proberen we de slachtofferhulp daarbij zo goed mogelijk te regelen en te ondersteunen.

Waaruit bestaat de slachtofferhulp van een letselschade advocaat?

Onze juridische slachtofferhulp bestaat met name uit drie onderwerpen:

  • Het aansprakelijk stellen van de veroorzaker van het incident of het ongeval.
  • Het verlenen van juridische bijstand in bijvoorbeeld de strafzaak tegen de veroorzaker van het incident of het ongeval.
  • Het in kaart brengen en het regelen van de schadeclaim en de schadevergoeding.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening rondom de slachtofferhulp rondom de juridische aspecten bij een incident of ongeval? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Neem contact met ons op!

Neem kosteloos en vrijblijvend contact met ons op. Onze telefoonnummers zijn 058-2131555 en 050-2222615 en ons e-mailadres is info@keuningadvocaten.nl. Vult u liever het contactformulier in, zodat wij contact met u opnemen? Dat kan ook.

  • Kosteloos voor u

  • Deskundig

  • Onafhankelijk

  • Betrokken

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.