Slachtofferhulp bij het aansprakelijk stellen

Als er een ernstig incident of ongeval is gebeurd, dan komt het vaak voor dat deze door iemand anders is veroorzaakt. Het kan dan ook goed zijn dat die veroorzaker aansprakelijk is.

Deze aansprakelijke veroorzaker kan aansprakelijk gesteld worden voor de schadevergoeding die hij moet betalen. Het is soms belangrijk om met het aansprakelijk stellen van de veroorzaker niet lang te wachten. Bijvoorbeeld wanneer het slachtoffer van het incident of het ongeval ernstig gewond is geraakt en mogelijk kan komen te overlijden. Het kan namelijk zijn dat door het overlijden van het slachtoffer bepaalde rechten op schadevergoeding komen te vervallen, op het moment dat op die rechten geen beroep is gedaan in de tijd dat het slachtoffer nog leefde.

Slachtofferhulp van een advocaat bij het aansprakelijk stellen

Op het gebied van het aansprakelijk stellen van de veroorzaker, kan een letselschade advocaat van ons kantoor de nodige slachtofferhulp bieden qua juridische zaken. Denk daarbij aan onder meer de volgende zaken:

  • Het verzamelen van informatie en bewijs over de toedracht van het ongeval of incident.
  • Het aansprakelijk stellen van de veroorzaker van het ongeval of het incident.
  • Het opstarten van een procedure om de aansprakelijkheid vast te stellen, of bijvoorbeeld het verlenen van juridische bijstand in de strafzaak tegen de veroorzaker van het ongeval of het incident.

Slachtofferhulp van een advocaat bij schadevergoeding

Staat de aansprakelijkheid vast, of moet bijvoorbeeld in de strafzaak voor de schadevergoeding worden gezorgd, dan kunnen de letselschade advocaten van ons kantoor u ook slachtofferhulp bieden op het gebied van het in kaart brengen van uw recht op schadevergoeding.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze slachtofferhulp op het gebied van het aansprakelijk stellen van de veroorzaker van een ongeval of een geweldsincident? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

 

Neem contact met ons op!

Neem kosteloos en vrijblijvend contact met ons op. Onze telefoonnummers zijn 058-2131555 en 050-2222615 en ons e-mailadres is info@keuningadvocaten.nl. Vult u liever het contactformulier in, zodat wij contact met u opnemen? Dat kan ook.

  • Kosteloos voor u

  • Deskundig

  • Onafhankelijk

  • Betrokken

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.