Slachtofferhulp schadevergoeding

Als er een ernstig incident of ongeluk heeft plaatsgevonden, dan kan het zijn dat de veroorzaker daarvan aansprakelijk is. Ook kan er bijvoorbeeld soms een beroep worden gedaan op het Schadefonds Geweldsmisdrijven. 

Zeker wanneer de veroorzaker aansprakelijk is, dan moet ook in kaart worden gebracht waaruit het recht op schadevergoeding bestaat. Bij het in kaart brengen van uw recht op schadevergoeding kunnen wij u de nodige slachtofferhulp bieden.

Waaruit kan het recht op schadevergoeding bestaan?

Het recht op schadevergoeding is opgedeeld in twee onderdelen:

Slachtofferhulp bij het onderbouwen en verhalen van uw recht op schadevergoeding

Het is belangrijk dat deze rechten op schadevergoeding goed worden onderbouwd. Verder is het zo dat er qua het verhalen van de schadevergoeding verschil in aanpak kan bestaan op het moment dat de schadevergoeding bijvoorbeeld kan worden verhaald op een verzekeraar van de veroorzaker in vergelijking met de situatie waarin de schade verhaald moeten worden via een voeging in de strafzaak.

Er spelen dus rondom het in kaart brengen en het verhalen van de schadeclaim en de schadevergoeding de nodige juridische zaken. De letselschade advocaten van ons kantoor kunnen u hierin de nodige slachtofferhulp bieden.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de slachtofferhulp die wij kunnen bieden bij het in kaart brengen en het verhalen van uw schadeclaim en schadevergoeding? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op!

Neem kosteloos en vrijblijvend contact met ons op. Onze telefoonnummers zijn 058-2131555 en 050-2222615 en ons e-mailadres is info@keuningadvocaten.nl. Vult u liever het contactformulier in, zodat wij contact met u opnemen? Dat kan ook.

  • Kosteloos voor u

  • Deskundig

  • Onafhankelijk

  • Betrokken

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.