Letselschadeservice zorgverzekeraar

U bent door uw zorgverzekeraar gewezen op de mogelijkheid van de letselschadeservice. Ons kantoor werkt met uw zorgverzekeraar samen om de verzekerden juridische hulp te bieden. Wij kunnen u als advocaat bijstaan om uw persoonlijke letselschade te verhalen.

Wat zijn de kosten van de letselschadeservice?

Heeft u een ongeluk gehad en is iemand anders aansprakelijk voor het ontstaan daarvan? Dan is die persoon of partij niet alleen verplicht om uw schade te vergoeden, maar ook om de kosten van de juridische bijstand te betalen. Kortom: omdat de kosten van de juridische bijstand door de tegenpartij moeten worden betaald, is de letselschadeservice voor u gratis. 

Wilt u weten of er in uw situatie recht op schadevergoeding bestaat? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden in uw zaak te bespreken?

Waarom de letselschadeservice inschakelen?

Wanneer u te maken krijgt met een ongeval, dan is dat vaak voor u voor de eerste keer. Niet alleen bent u gewond geraakt bij het ongeval en moet u daarvan herstellen, maar ook kan er qua regelwerk het nodige op u afkomen. 

Om aanspraak te maken op schadevergoeding moet u de tegenpartij aansprakelijk stellen. En die partij is meestal verzekerd bij een verzekeringsmaatschappij. Die verzekeringsmaatschappij heeft, anders dan u waarschijnlijk, niet voor het eerst te maken met een letselschadezaak. 

In zo’n situatie kunnen wij u de nodige zaken uit handen nemen: we kunnen de juridische zaken rondom het ongeval voor u regelen en u bijstaan in het contact met de tegenpartij en zijn verzekeraar. Zo kunt u zich zoveel mogelijk richten op uw herstel. 

De letselschadezaken worden op ons kantoor behandeld door gespecialiseerde letselschade advocaten. Deze advocaten kunnen u helpen bij alle stappen in een letselschadezaak, van begin tot eind. Denk hierbij aan de volgende zaken:

 • Het aansprakelijk stellen van de tegenpartij
 • Het opvragen van informatie, zoals bij de politie, het Openbaar Ministerie, de Nederlandse Arbeidsinspectie, het ziekenhuis en de huisarts
 • Het berekenen van uw letselschade en het recht op schadevergoeding
 • Het verhalen van uw schade en de schadevergoeding
 • Het regelen van een voorschot
 • Het regelen van de letselschadezaak
 • Het starten van een procedure

Waaruit kan het recht op schadevergoeding bestaan?

Het recht op schadevergoeding bestaat uit meerdere onderdelen. Denk bijvoorbeeld aan het volgende:

 • Het recht op smartengeld
 • De schade doordat u niet kunt werken
 • Reiskosten
 • Medische kosten
 • Kosten voor huishoudelijke hulp
 • Kosten voor hulpenmiddelen

En er is nog veel meer denkbaar.

Wilt u meer weten over de letselschadeservice via ons kantoor?


Neemt u dan gratis en vrijblijvend contact met ons op. 

Contact

Neem kosteloos en vrijblijvend contact met ons op. Onze telefoonnummers zijn 058-2131555 en 050-2222615 en ons e-mailadres is info@keuningadvocaten.nl. Vult u liever het contactformulier in, zodat wij contact met u opnemen? Dat kan ook.

 • Kosteloos voor u

 • Deskundig

 • Onafhankelijk

 • Betrokken

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Ervaringen van onze cliënten

Ik ben zeer tevreden over de geboden bijstand, begeleiding en afhandeling. Dank hiervoor!

Ik kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben. Ik ben altijd correct behandeld, geholpen en te woord gestaan. Vooral de "no nonsense", "doe maar normaal"manier van communiceren sprak mij enorm aan. Dat in combinatie met de deskundigheid en goede afhandeling geeft mij een enorm tevreden gevoel.

Ik ben blij met de spontane, leuke en toegankelijke manier waarop we met elkaar om konden gaan!

Dank voor de ondersteuning. Ik heb het als erg prettig ervaren dat niet alleen bij de inhoud werd stilgestaan, maar ook bij de emotionele kant van de zaak.

Het was erg prettig samenwerken met een zeer deskundig iemand. Ik heb het gevoel gekregen dat ik ondersteund en ontlast ben in het proces. Heel erg bedankt hiervoor.

Ik heb de ondersteuning als zeer prettig ervaren en kijk zeer tevreden terug op dit proces.

Zeer deskundig en vriendelijk behandeld. Bedankt voor alles.

Vier jaar geleden heb ik een bedrijfsongeval gehad. Keuning letselschade heeft mij vier jaar lang bij gestaan. Ik heb het die vier jaar zeer vertrouwd gevoelt. Ik zal Keuning letselschade zeker aanraden. Mocht ik een cijfer geven ,dan geef ik het een 10. Een advocaat die rust uitstraalt en haar vak verstaat. Dankje wel, C.Dijkstra-Keuning

Yvonne Timmerman

Ondanks dat zo'n letselschadezaak vreemd is, voelde de begeleiding daarin heel vertrouwd. Bedankt voor de hulp!

Ik had snel een eerste afspraak en vanaf dag één is de communicatie prima verlopen.

Vooral de klantvriendelijke, persoonlijke benadering heb ik als zeer positief en prettig ervaren.

Wij zijn blij dat wij u hebben gevraagd om hulp bij onze zaak. We zijn echt heel tevreden. We bedanken u hartelijk voor al het werk dat u voor ons heeft gedaan, en de goede afloop.

 Goede advocaten. Ze hebben me perfect geholpen nadat ik een ongeluk heb gehad.

Bedankt voor de deskundige ondersteuning en begeleiding. Zonder u had ik dit niet voor elkaar gekregen.