Letselschade advocaat Assen

Letselschade advocaat Assen

Bent u op zoek naar een letselschade advocaat om in te schakelen in Assen? Of woont u in of nabij Assen en wilt u hulp van een letselschade advocaat rondom uw schadeclaim? Onze letselschade advocaten van Keuning Letselschade Advocaten kunnen u bij elke stap in uw letselschadezaak helpen. Dus van aansprakelijkstelling tot een regeling in uw letselschade zaak, van het berekenen van uw schadeclaim tot het eventueel starten van een rechtszaak.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening?

Neem vrijblijvend contact met ons op

 

Waarom een letselschade advocaat inschakelen in Assen?

De letselschade advocaat kan u bijvoorbeeld helpen bij het aansprakelijk stellen van de tegenpartij, het berekenen van uw schadeclaim en het verhalen van uw schadevergoeding. Als u een letselschade advocaat inschakelt, dan bent u ervan verzekerd dat u een letselschadespecialist inschakelt die u in elke stap van uw letselschadezaak kan helpen.

Er zijn vele belangenbehartigers bij letselschade actief in of rondom Assen. Zij zijn echter niet allemaal ook letselschade advocaat, en kunnen u bijvoorbeeld niet helpen op het moment dat er bepaalde procedures bij de rechtbank moeten worden gevoerd. Twijfelt u tussen de inschakeling van een letselschade-expert, letselschadespecialist, letselschadejurist of een letselschade advocaat? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij kunnen u dan nog verder uitleggen wat de meerwaarde van de inschakeling van een letselschade advocaat kan zijn.

 

Waarom Keuning Letselschade Advocaten inschakelen in Assen?

Keuning Letselschade Advocaten werkt in heel Noord-Nederland. Dus ook als u een letselschade advocaat in Assen zoekt, bent u bij ons aan het juiste adres.

In Noord-Nederland is Keuning Letselschade Advocaten één van de grootste in letselschade gespecialiseerde advocatenkantoren. Veel van onze advocaten zijn aangesloten bij de belangrijkste specialisatieverenigingen binnen ons vakgebied. Daarnaast is ons kantoor ingeschreven bij De Letselschade Raad. De kwaliteit van onze dienstverlening is dus gewaarborgd.

Ons eerste gesprek met u is altijd vrijblijvend. Tijdens dit gesprek kijken wij samen met u wat de mogelijkheden zijn om uw schade te verhalen, en u kunt uiteraard de vragen stellen die u heeft rondom uw schadeclaim. Het gesprek kan bij u thuis in Assen plaatsvinden, of bij ons op onze locaties in Leeuwarden of Groningen. Net wat voor u het prettigste is. 

Als u vervolgens graag wilt dat een letselschadeadvocaat van Keuning Letselschade Advocaten uw zaak verder gaat behandelen, dan gaan wij met uw zaak aan de slag. Meestal is dat voor u als slachtoffer dan ook gratis. In overleg met u kunnen wij onze kosten namelijk direct bij de aansprakelijke partij indienen. Of dat mogelijk is, bespreken wij uiteraard vooraf met u zodat u ook niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

 

Waaruit bestaat het recht op letselschadevergoeding?

De letselschade vergoeding bestaat, als de tegenpartij aansprakelijk is, meestal uit twee delen:

Als u meer wilt weten over de omvang van de letselschade vergoeding, neem dan gratis en vrijblijvend contact met ons op.

 

Letselschade na een verkeersongeval in Assen

Bent u het slachtoffer geworden van een verkeersongeval in of om Assen en wilt u een schadeclaim indienen vanwege uw letselschade? Als het gaat om een verkeersongeval, dan is het vaak mogelijk om uw schade vergoed te krijgen.

Vaak is dat het geval, doordat de tegenpartij een verkeersfout heeft gemaakt. In dat geval is de tegenpartij aansprakelijk en moet zijn verzekering uw schade vergoeden. 

Zo'n verkeersfout is alleen niet altijd nodig. Bent u als voetganger of op de fiets aangereden door een auto? Ook dan moet uw schade in principe geheel of gedeeltelijk worden vergoed, alleen al vanwege het feit dat u als zwakkere verkeersdeelnemer (zoals dus als voetganger of fietser) deelnam aan het verkeer.

Heeft u een verkeersongeval gehad met de auto door eigen schuld? Als u een inzittendenverzekering heeft afgesloten, dan moet deze partij uw schade vergoeden. Dus ook als u eigen schuld heeft aan het ontstaan van het verkeersongeval.

 

Letselschade na een bedrijfsongeval in Assen

Heeft u een arbeidsongeval gehad in of nabij Assen? Ook dan is het vaak mogelijk om uw schade vergoed te krijgen. Vaak is het namelijk zo dat een werkgever aansprakelijk is voor een bedrijfsongeval dat een werknemer overkomt. Slechts in uitzonderingssituaties is dat niet het geval. Dat betekent dat een werkgever ook vaak aansprakelijk is voor het schadeletsel van de werknemer bij eigen schuld van de werknemer.

 

Wilt u Keuning Letselschade Advocaat inschakelen als uw letselschade advocaat in Assen?

Neem dan gratis en vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op!

Neem kosteloos en vrijblijvend contact met ons op. Onze telefoonnummers zijn 058-2131555 en 050-2222615 en ons e-mailadres is info@keuningadvocaten.nl. Vult u liever het contactformulier in, zodat wij contact met u opnemen? Dat kan ook.

  • Kosteloos voor u

  • Deskundig

  • Onafhankelijk

  • Betrokken

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Heeft u juridisch advies nodig over iets anders dan letselschade?

Rondom alle aspecten die te maken hebben met letselschade (of daarmee samenhangen), helpen wij u natuurlijk graag verder. Ook met behulp van ons netwerk.

Mocht u echter behoefte hebben aan juridische hulp op een heel ander terrein, dan is het natuurlijk ook van belang dat in contact komt met een goede belangenbehartiger of advocaat. Voor u (in de buurt van) Assen is het in dat geval een goed begin om eerst eens contact te leggen met het Juridisch Loket in Assen:

Adres Assen
Overcingellaan 7
9401 LA Assen