Gesprek schaderegelaar verzekering

Heeft de verzekering van de tegenpartij contact met u opgenomen voor een zogeheten huisbezoek? Dan is het van belang om te weten wat er besproken gaat worden. Meestal staat het gesprek in het teken van het volgende:

 

·        Welk letsel heeft u opgelopen?

·        Wat zijn de gevolgen van het letsel en het ongeval?

·        Welke schade heeft u geleden?

·        Wat zijn de verwachtingen rondom het letsel?

·        Wat zijn de verwachtingen rondom de schade?

·        Is er een voorschot nodig?

 

Laat u bijstaan door een letselschade advocaat tijdens het gesprek met de verzekering

 

Wist u dat? Als u letsel heeft opgelopen waarvoor iemand anders aansprakelijk is, dan is deze tegenpartij niet alleen verplicht om uw schade te vergoeden maar ook de advocaatkosten. Praktisch betekent dit dan dat het inschakelen van een letselschadeadvocaat voor u kosteloos/gratis is.

 

Voor u is het vaak de eerste keer dat u het gesprek aangaat met de schaderegelaar van de verzekeraar of de tegenpartij. Voor hem of haar niet. Voor een letselschade advocaat ook niet. Als een letselschade advocaat u bijstaat tijdens dat gesprek, dan staat u niet alleen en kan iemand met grondige kennis van het letselschaderecht u helpen om het huisbezoek van de schaderegelaar tot een goed einde te brengen.

 

Meer weten? Wilt u rechtsbijstand van een letselschade advocaat voor een aanstaand huisbezoek van de verzekeraar?

Neem dan gratis en vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 058-2131555 of e-mailadres info@keuningadvocaten.nl.

Maak een afspraak