mr. Ronald Spoelstra

mr. Ronald Spoelstra

Advocaat
Ronald Spoelstra is geboren en getogen in Friesland. Hij studeerde Nederlands Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen en trad na zijn studie in dienst bij een advocatenkantoor in Friesland. Vanaf 2016 werkte Ronald als advocaat in een algemene (civiele) praktijk. Het was een logische volgende stap om zich vanaf 2019 in het personenschaderecht te specialiseren bij Keuning Letselschade Advocaten.

Naast het bijstaan van slachtoffers van ongevallen heeft Ronald ook veel ervaring met bijstand aan slachtoffers van strafbare feiten in Noord-Nederland. Het gaat daarbij om nabestaanden van levensdelicten en om zaken waarbij het slachtoffer ernstig letsel als gevolg van een gewelds- of zedenmisdrijf heeft opgelopen. In dergelijke zaken gelooft Ronald in een aanpak waarbij niet alleen oog is voor de hoogte van de schadevergoeding, maar ook voor de begeleiding door zo’n strafproces.

Ronald spreekt ook Engels en Fries.

Ronald heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

- Letselschaderecht
- Slachtofferrecht; letselschaderecht en strafrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Ronald is lid van de volgende specialisatieverenigingen:

  • LSA (Vereniging van Letselschade Advocaten)
  • ASP (Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade)

Contact

Neem kosteloos en vrijblijvend contact met ons op. Onze telefoonnummers zijn 058-2131555 en 050-2222615 en ons e-mailadres is info@keuningadvocaten.nl. Vult u liever het contactformulier in, zodat wij contact met u opnemen? Dat kan ook.

  • Kosteloos voor u

  • Deskundig

  • Onafhankelijk

  • Betrokken

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Ervaringen van onze cliënten

Bedankt voor de deskundige ondersteuning en begeleiding. Zonder u had ik dit niet voor elkaar gekregen.

Zeer deskundig en vriendelijk behandeld. Bedankt voor alles.

Ondanks dat zo'n letselschadezaak vreemd is, voelde de begeleiding daarin heel vertrouwd. Bedankt voor de hulp!

Het was erg prettig samenwerken met een zeer deskundig iemand. Ik heb het gevoel gekregen dat ik ondersteund en ontlast ben in het proces. Heel erg bedankt hiervoor.

 Goede advocaten. Ze hebben me perfect geholpen nadat ik een ongeluk heb gehad.

Ik kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben. Ik ben altijd correct behandeld, geholpen en te woord gestaan. Vooral de "no nonsense", "doe maar normaal"manier van communiceren sprak mij enorm aan. Dat in combinatie met de deskundigheid en goede afhandeling geeft mij een enorm tevreden gevoel.

Ik had snel een eerste afspraak en vanaf dag één is de communicatie prima verlopen.

Ik heb de ondersteuning als zeer prettig ervaren en kijk zeer tevreden terug op dit proces.

Vier jaar geleden heb ik een bedrijfsongeval gehad. Keuning letselschade heeft mij vier jaar lang bij gestaan. Ik heb het die vier jaar zeer vertrouwd gevoelt. Ik zal Keuning letselschade zeker aanraden. Mocht ik een cijfer geven ,dan geef ik het een 10. Een advocaat die rust uitstraalt en haar vak verstaat. Dankje wel, C.Dijkstra-Keuning

Yvonne Timmerman

Dank voor de ondersteuning. Ik heb het als erg prettig ervaren dat niet alleen bij de inhoud werd stilgestaan, maar ook bij de emotionele kant van de zaak.

Wij zijn blij dat wij u hebben gevraagd om hulp bij onze zaak. We zijn echt heel tevreden. We bedanken u hartelijk voor al het werk dat u voor ons heeft gedaan, en de goede afloop.

Vooral de klantvriendelijke, persoonlijke benadering heb ik als zeer positief en prettig ervaren.

Ik ben zeer tevreden over de geboden bijstand, begeleiding en afhandeling. Dank hiervoor!

Ik ben blij met de spontane, leuke en toegankelijke manier waarop we met elkaar om konden gaan!