Letselschade advocaat Zwolle

Letselschade advocaat Zwolle

Bent u in of nabij Zwolle op zoek naar een ervaren letselschade advocaat? Bijvoorbeeld omdat u betrokken bent geweest bij een verkeersongeval of in Zwolle een bedrijfsongeval heeft gehad? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Keuning Letselschade Advocaten is één van de grootste in letselschade gespecialiseerde letselschade advocaten in Noord-Nederland en wij helpen u graag met het verhalen van uw letselschade. Als slachtoffer is dat vaak ook nog eens helemaal gratis.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op

 

Waarmee kan een letselschade advocaat in Zwolle u helpen?

Een letselschade advocaat kan voor u meerdere zaken uit handen nemen. Dit kan ertoe helpen dat u zich vooral kunt richten op datgene wat er echt toe doet: herstellen.

Als u een ongeluk heeft gehad met letsel, dan kan er namelijk naast dat herstel het nodige op u af komen. Denk bijvoorbeeld aan het aansprakelijk stellen van de tegenpartij, de communicatie met alle betrokken partijen en natuurlijk het verhalen van de letselschade.

Er zijn meerderre belangenbehartigers die u kunnen helpen met deze zaken, zij zijn echter niet allemaal een letselschade advocaat. Alleen een letselschade advocaat kan u helpen in elke stap van de letselschadezaak. Wanneer de aansprakelijke partij of zijn verzekeraar de aansprakelijkheid niet erkend, kan een letselschade advocaat een procedure starten waarbij de aanspraak op schadevergoeding van het slachtoffer aan de rechter wordt voorgelegd. In principe kan een rechtszaak alleen door een advocaat worden opgestart. Een letselschadespecialist, letselschade-expert of letselschade jurist die niet ook letselschade advocaat is, kan dat dus in principe niet.

Als u een letselschade advocaat inschakelt, dan bent u er dus van verzekerd dat u een belangenbehartiger inschakelt die u met alle onderwerpen van een letselschadeclaim kan helpen.

 

Waarom kiezen voor Keuning Letselschade Advocaten als uw letselschade advocaat in Zwolle?

Als één van de grootste in letselschade gespecialiseerde letselschade advocatenkantoren van Noord-Nederland, wij de nodige letselschade advocaten voor u ter beschikking staan om u te helpen bij uw letselschadeclaim. U wordt bij ons ook altijd bijgestaan door een letselschade advocaat. Daarmee onderscheiden wij ons van vele andere belangenbehartigers. Wij kunnen u dus helpen in elke stap van een letselschadezaak.

Daarnaast zijn meerdere advocaten van ons kantoor zijn aangesloten bij specialisatieverenigingen en is ons kantoor aangesloten bij het Nationaal Keurmerk van De Letselschade Raad. Ook zetten wij ons alleen in voor het slachtoffer van een ongeval en dus niet voor aansprakelijkheidsverzekeraars. Dat is een duidelijk verhaal.

Ons eerste gesprek met u is altijd vrijblijvend. Tijdens dit gesprek kijken wij samen met u wat de mogelijkheden zijn om uw schade te verhalen, en u kunt uiteraard de vragen stellen die u heeft rondom uw schadeclaim. Het gesprek kan bij u thuis in Zwolle plaatsvinden, of bij ons op kantoor in Leeuwarden. Net wat voor u het prettigste is. Zo is onze hulp voor u altijd dichtbij.

Als u vervolgens graag wilt dat een letselschadeadvocaat van Keuning Letselschade Advocaten uw zaak verder gaat behandelen, dan gaan wij met uw zaak aan de slag. Meestal is dat voor u als slachtoffer dan ook gratis. In overleg met u kunnen wij onze kosten namelijk direct bij de aansprakelijke partij indienen. Of dat mogelijk is, bespreken wij uiteraard vooraf met u zodat u ook niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

 

Letselschade vergoeding in Zwolle

Heeft de tegenpartij die het u overkomen ongeval heeft veroorzaakt de aansprakelijkheid erkend? Dan moet de omvang van uw letselschade vergoeding worden bepaald.

Bent u nog bezig met uw herstel? Dan brengen we eerst de tot dan toe bekende schade voor u in kaart en verhalen we die schade in overleg met u op de tegenpartij. We vragen de aansprakelijke verzekeraar dan om die schade met een voorschot aan u uit te keren. We wachten dan ondertussen uw herstel af. Als u dan hersteld bent of er is sprake van blijvend letsel, dan gaan we samen met u de totale vordering rondom de schadevergoeding met u bepalen.

Waaruit het totale recht op schadevergoeding bestaat, dat kan dus per situatie verschillen. Een schadeclaim bestaat echter normaal gesproken uit:

Wilt u hier meer over weten? Neem voor verdere informatie vrijblijvend contact met ons op. 

 

Letselschade na een verkeersongeval in Zwolle

Heeft u een verkeersongeval gehad in of nabij Zwolle? Vaak is het voor u mogelijk om uw schade te verhalen. 

Is het ongeluk veroorzaakt door een tegenpartij, doordat die een verkeersregel overtrad? Of was u als fietser of voetganger in het verkeer en de andere partij met een gemotoriseerd voertuig zoals een auto, motor of scooter? Vaak bepaalt de wet dan al dat u recht heeft op een gehele of gedeeltelijke letselschade vergoeding. 

Heeft u het ongeval zelf veroorzaakt, maar heeft u een inzittendenverzekering? Ook dan moet uw schade vaak worden vergoed, maar dan door uw eigen verzekering.

 

Letselschade na een bedrijfsongeval in Zwolle

Bent u het slachtoffer geworden van een arbeidsongeval? Ook dan kan het goed zijn dat uw schade moet worden vergoed. Een werkgever is namelijk in principe aansprakelijk voor de letselschade van een werknemer wanneer er een bedrijfsongeval plaatsvindt. Hierop kunnen uitzonderingen bestaan, zoals bij ernstige vormen van eigen schuld. Is er sprake van “gewone” eigen schuld? Ook dan is de werkgever aansprakelijk voor uw schadeclaim en moet de verzekering van uw werkgever uw letselschade vergoeding uitkeren. 

 

Wilt u Keuning Letselschade Advocaat inschakelen als uw letselschade advocaat in Zwolle?

Neem dan gratis en vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op!

Neem kosteloos en vrijblijvend contact met ons op. Onze telefoonnummers zijn 058-2131555 en 050-2222615 en ons e-mailadres is info@keuningadvocaten.nl. Vult u liever het contactformulier in, zodat wij contact met u opnemen? Dat kan ook.

  • Kosteloos voor u

  • Deskundig

  • Onafhankelijk

  • Betrokken

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Heeft u juridisch advies nodig over iets anders dan letselschade?

Rondom alle aspecten die te maken hebben met letselschade (of daarmee samenhangen), helpen wij u natuurlijk graag verder. Ook met behulp van ons netwerk.

Mocht u echter behoefte hebben aan juridische hulp op een heel ander terrein, dan is het natuurlijk ook van belang dat in contact komt met een goede belangenbehartiger of advocaat. Voor u (in de buurt van) Zwolle is het in dat geval een goed begin om eerst eens contact te leggen met het Juridisch Loket in Zwolle:

Adres Assen
Koggelaan 15
8017 JN Zwolle