Verhaalservice rechtsbijstand letselschade

Veel mensen hebben verhaalsdekking of een rechtsbijstandsverzekering afgesloten op bijvoorbeeld hun autoverzekering. Zo’n verzekering kan als verhaalservice gratis juridische hulp bieden bij het aansprakelijk stellen van de tegenpartij bij een aanrijding en het verhalen van de schade.

Vrije keus belangenbehartiger bij verhaalservice rechtsbijstand

Let op: ook al heeft u zo’n verhaalsrechtsbijstandsverzekering afgesloten, u heeft vaak vrije advocaatkeuze. Na het aanmelden van uw zaak bij een rechtsbijstandsverzekeraar wordt uw zaak vaak niet behandeld door een letselschade advocaat, maar door een letselschadejurist, letselschadespecialist, expert, schaderegelaar of belangenbehartiger. Soms schakelt een rechtsbijstandsverzekeraar ook een letselschadebureau in.

Bent u het daar niet mee eens? Wilt u een eigen keuze maken voor een letselschade advocaat? Als u een ongeluk overkomen is dat veroorzaakt is door iemand anders, dan is diegene vaak aansprakelijk. Bijvoorbeeld de bestuurder die de aanrijding veroorzaakt heeft moet dan uw schade vergoeden, inclusief de kosten van juridische bijstand. Op die kostenvergoeding kunt u aanspraak (laten) maken. Zodoende is het inschakelen van een letselschade advocaat vaak gratis voor u. U heeft dan de vrije keus welke rechtshulpverlener u inschakelt. Vaak ook als uw rechtsbijstandsverzekeraar daar geen toestemming voor geeft.

Wilt u meer weten over vrije advocaatkeuze bij een rechtsbijstandsverzekering? Klik dan hier.

Dekking verzekering verhaalsrechtsbijstand is vaak beperkt

Vaak hebben mensen alleen verhaalsrechtbijstand afgesloten voor het geval er een verkeersongeval gebeurt. Stel nu dat een slachtoffer dan echter een arbeidsongeval krijgt. Dan is er vanuit die rechtsbijstandsverzekering op de polis geen dekking en hoeft de rechtsbijstandsverzekeraar u niet te helpen na een bedrijfsongeval. Wilt u weten of u goed verzekerd bent? Raadpleeg de polisvoorwaarden of vraag de intermediair die uw verzekeringen heeft geregeld om advies.

Heeft u een ongeval gehad en kan de verhaalservice van uw rechtsbijstandsverzekering u niet helpen bij het verhalen van uw schadevergoeding? Neem dan gratis en vrijblijvend contact op met Keuning Letselschade Advocaten. Misschien kan een letselschade advocaat van ons kantoor u wel helpen bij het verhalen van uw schadevergoeding.

Heeft u geen rechtsbijstandverzekering?

Ook dan kunnen wij u juridische hulp bij letselschade bieden. Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op om advies te vragen over uw situatie.

Voor wie kan de inschakeling van Keuning Letselschade Advocaten handig zijn?

  • Voor een verkeersslachtoffer: wij kunnen u helpen uw letselschade te verhalen;
  • Voor nabestaanden: wij kunnen helpen de overlijdensschade en affectieschade te verhalen;
  • Voor een werkgevers: wij kunnen helpen bijvoorbeeld om het doorbetaalde loon te verhalen na een ongeval;
  • Voor een assurantietussenpersoon: wij kunnen verhaalservice bieden aan de klanten van de verzekeringstussenpersoon.

Neem kosteloos en vrijblijvend contact met ons op. Ons telefoonnummer is 058-2131555 en ons e-mailadres is info@keuningadvocaten.nl. Vult u liever het contactformulier in, zodat wij contact met u opnemen? Dat kan ook.

  • Kosteloos voor u

  • Deskundig

  • Onafhankelijk

  • Betrokken

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Ervaringen van onze cliënten

Dank voor de ondersteuning. Ik heb het als erg prettig ervaren dat niet alleen bij de inhoud werd stilgestaan, maar ook bij de emotionele kant van de zaak.

 Goede advocaten. Ze hebben me perfect geholpen nadat ik een ongeluk heb gehad.

Het was erg prettig samenwerken met een zeer deskundig iemand. Ik heb het gevoel gekregen dat ik ondersteund en ontlast ben in het proces. Heel erg bedankt hiervoor.

Ik kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben. Ik ben altijd correct behandeld, geholpen en te woord gestaan. Vooral de "no nonsense", "doe maar normaal"manier van communiceren sprak mij enorm aan. Dat in combinatie met de deskundigheid en goede afhandeling geeft mij een enorm tevreden gevoel.

Ik ben zeer tevreden over de geboden bijstand, begeleiding en afhandeling. Dank hiervoor!

Wij zijn blij dat wij u hebben gevraagd om hulp bij onze zaak. We zijn echt heel tevreden. We bedanken u hartelijk voor al het werk dat u voor ons heeft gedaan, en de goede afloop.

Vooral de klantvriendelijke, persoonlijke benadering heb ik als zeer positief en prettig ervaren.

Bedankt voor de deskundige ondersteuning en begeleiding. Zonder u had ik dit niet voor elkaar gekregen.

Ik heb de ondersteuning als zeer prettig ervaren en kijk zeer tevreden terug op dit proces.

Ondanks dat zo'n letselschadezaak vreemd is, voelde de begeleiding daarin heel vertrouwd. Bedankt voor de hulp!

Ik ben blij met de spontane, leuke en toegankelijke manier waarop we met elkaar om konden gaan!

Ik had snel een eerste afspraak en vanaf dag één is de communicatie prima verlopen.

Zeer deskundig en vriendelijk behandeld. Bedankt voor alles.