Letselschade advocaat Emmen

Bent u slachtoffer geworden van een ongeval? Woont u in of in de buurt van Emmen en lijdt u onder de gevolgen? Bij Keuning Letselschade Advocaten begrijpen we hoe ingrijpend een ongeval kan zijn. Uw leven staat op zijn kop, en daar bovenop komt de stress van financiële onzekerheid en juridische complexiteit.

Ons doel is om u te ontzorgen en ervoor te zorgen dat u de schadevergoeding ontvangt waar u recht op heeft. Wij begrijpen dat geen enkel ongeval hetzelfde is, en daarom bieden wij persoonlijke en deskundige ondersteuning gedurende het hele proces.

Neem vrijblijvend contact met ons op

 

Uw recht op schadevergoeding

Als het ongeval dat u is overkomen door een ander, dan bestaat er een goede kans dat u recht heeft op schadevergoeding. Het regelen van die schadevergoeding kan een complex proces zijn. Het is onze insteek dat u zich in die tijd vooral richt op uw herstel, terwijl wij ons focussen op de juridische zaken. 

Keuning Letselschade Advocaten werkt in heel Noord-Nederland. Dus ook in Drenthe en (de omgeving) Emmen. Als ervaren letselschade advocaten zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden van slachtoffers bij het claimen van schadevergoeding na diverse soorten ongevallen. Of het nu gaat om verkeersongevallen, arbeidsongevallen, of andere situaties waarbij u letsel heeft opgelopen, wij staan voor u klaar.

 

Waarom Keuning Letselschade Advocaten inschakelen in Emmen?

 • Regionale expertise: Onze letselschade advocaten werken in Friesland, Groningen en Drenthe. Doordat onze letselschade advocaten bij u in de buurt werken, hebben we ons netwerk ook goed op orde. Dit kan heel nuttig zijn, op het moment dat er andere hulp of deskundigen in uw letselschadezaak moeten worden ingeschakeld.
 • Persoonlijke aanpak: Uw zaak is uniek en verdient onze volledige aandacht. Wij bieden maatwerk, en stemmen alles goed met u af.
 • Geen financiële zorgen: Is de tegenpartij aansprakelijk? Wij verhalen onze kosten op de aansprakelijke partij. Onze hulp is voor u zodoende gratis.
 • Transparant en toegankelijk: Wij communiceren helder en zorgen ervoor dat u altijd weet waar u aan toe bent. 

 

Enkele speerpunten in het werk van Keuning Letselschade Advocaten

 1. De beste juridische bijstand van een letselschade advocaat: Er zijn vele belangenbehartigers actief in letselschadezaken. Bij Keuning Letselschade Advocaten kunt u er van op aan dat uw letselschadezaak vanaf het eerste moment door een letselschade advocaat wordt behandeld. Deze advocaat kan u in elke stap van de letselschadezaak helpen. 
 2. Gratis juridische bijstand: Zoals aangegeven: als de tegenpartij aansprakelijk is, dan kunnen wij in overleg met u onze kosten verhalen op de tegenpartij
 3. Rechtvaardige schadevergoeding: We gaan ervoor dat uw schade zo goed mogelijk wordt verhaald, zodat u een rechtvaardige schadevergoeding ontvangt.
 4. Vlotte afwikkeling: toegegeven: letselschadezaken kunnen soms lang duren. Soms is dat nodig, omdat uw herstel moet worden afgewacht om uw recht op schadevergoeding goed te bepalen. Voor het overige proberen we uw letselschadezaak zo vlot mogelijk te behandelen, zodat u het ongeval zo snel mogelijk weer achter u kunt laten. 

Heeft u letselschade opgelopen, en woont u in (de buurt van) Emmen? Neem gerust gratis en vrijblijvend contact met ons op om uw situatie te bespreken.

Neem vrijblijvend contact op

Neem kosteloos en vrijblijvend contact met ons op. Onze telefoonnummers zijn 058-2131555 en 050-2222615 en ons e-mailadres is info@keuningadvocaten.nl. Vult u liever het contactformulier in, zodat wij contact met u opnemen? Dat kan ook.

 • Kosteloos voor u

 • Deskundig

 • Onafhankelijk

 • Betrokken

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.