No cure no pay

Regelmatig krijgen wij de vraag of een letselschade advocaat ook op no cure no pay basis werkt. In het letselschaderecht is een no cure no pay afspraak helemaal niet nodig en vaak zelfs verboden.

 

De mis(ver)standen rondom no cure no pay

Er bestaan de nodige misverstanden over no cure no pay. Bij no cure no pay bestaat nog weleens het idee dat iemand een bepaald deel van zijn of haar schadevergoeding moet afdragen wanneer er een schadevergoeding wordt toegekend.

Dat klinkt in eerste instantie misschien redelijk, maar vaak komt u juist bij een no cure no pay afspraak juist bedrogen uit: vaak is bij mensen namelijk onbekend dat een aansprakelijke partij niet alleen verplicht is om de schade van de persoon zelf te vergoeden, maar ook de kosten van de letselschade advocaat. Wordt er dus schadevergoeding toegekend, dan betekent dat dus vaak óók dat de kosten van de advocaat moeten worden betaald. Daarom is het een misverstand dat iemand een deel van zijn eigen schadevergoeding moet afdragen voor het betalen van de kosten van de letselschade advocaat. De u toekomende schadevergoeding behoort volledig aan u toe te komen: los van de u toekomende schadevergoeding moet de aansprakelijke partij ook de kosten van de letselschade advocaat betalen.

 

Mag een letselschade advocaat op no cure no pay basis werken?

In hele uitzonderlijke gevallen mag een letselschade advocaat op no cure no pay basis werken. No cure no pay is alleen eigenlijk nooit nodig, omdat een aansprakelijke partij in principe de kosten van de letselschade advocaat moet voldoen.

 

Contact

Neem kosteloos en vrijblijvend contact met ons op. Ons telefoonnummer is 058-2131555 en ons e-mailadres is info@keuningadvocaten.nl. Vult u liever het contactformulier in, zodat wij contact met u opnemen? Dat kan ook.

  • Kosteloos voor u

  • Deskundig

  • Onafhankelijk

  • Betrokken

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Ervaringen van onze cliënten

Wij zijn blij dat wij u hebben gevraagd om hulp bij onze zaak. We zijn echt heel tevreden. We bedanken u hartelijk voor al het werk dat u voor ons heeft gedaan, en de goede afloop.

Ik heb de ondersteuning als zeer prettig ervaren en kijk zeer tevreden terug op dit proces.

Het was erg prettig samenwerken met een zeer deskundig iemand. Ik heb het gevoel gekregen dat ik ondersteund en ontlast ben in het proces. Heel erg bedankt hiervoor.

Ik ben blij met de spontane, leuke en toegankelijke manier waarop we met elkaar om konden gaan!

Bedankt voor de deskundige ondersteuning en begeleiding. Zonder u had ik dit niet voor elkaar gekregen.

Vooral de klantvriendelijke, persoonlijke benadering heb ik als zeer positief en prettig ervaren.

Ik had snel een eerste afspraak en vanaf dag één is de communicatie prima verlopen.

Ik kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben. Ik ben altijd correct behandeld, geholpen en te woord gestaan. Vooral de "no nonsense", "doe maar normaal"manier van communiceren sprak mij enorm aan. Dat in combinatie met de deskundigheid en goede afhandeling geeft mij een enorm tevreden gevoel.

Ik ben zeer tevreden over de geboden bijstand, begeleiding en afhandeling. Dank hiervoor!

Vier jaar geleden heb ik een bedrijfsongeval gehad. Keuning letselschade heeft mij vier jaar lang bij gestaan. Ik heb het die vier jaar zeer vertrouwd gevoelt. Ik zal Keuning letselschade zeker aanraden. Mocht ik een cijfer geven ,dan geef ik het een 10. Een advocaat die rust uitstraalt en haar vak verstaat. Dankje wel, C.Dijkstra-Keuning

Yvonne Timmerman

 Goede advocaten. Ze hebben me perfect geholpen nadat ik een ongeluk heb gehad.

Ondanks dat zo'n letselschadezaak vreemd is, voelde de begeleiding daarin heel vertrouwd. Bedankt voor de hulp!

Zeer deskundig en vriendelijk behandeld. Bedankt voor alles.

Dank voor de ondersteuning. Ik heb het als erg prettig ervaren dat niet alleen bij de inhoud werd stilgestaan, maar ook bij de emotionele kant van de zaak.