Gratis hulp bij letselschade in Friesland, Groningen en Drenthe

Gratis bijstand van een advocaat is in een letselschadezaak vaak mogelijk. Hieronder leggen wij uit hoe dat over het algemeen werkt. Wilt u precies weten wat bij uw letselschade mogelijk is? Laat u gratis en vrijblijvend informeren door contact met ons op te nemen.

Gratis rechtsbijstand bij letselschade mogelijk

Een ongeluk krijgen is al erg genoeg. Zeker als dat ongeluk door iemand anders is veroorzaakt. In veel gevallen is die tegenpartij wel aansprakelijk voor uw schade. In dat geval heeft u gelukkig wel recht op schadevergoeding.

Vaak lukt het om uw schadevergoeding te verhalen bij een verzekeringsmaatschappij zonder dat een rechtszaak nodig is. Onderdeel van uw recht op schadevergoeding is dan dat de aansprakelijke tegenpartij ook de advocaatkosten moet betalen. Het inschakelen van een letselschadeadvocaat is voor u uiteindelijk dan gratis.

Het is bij letselschade dus mogelijk dat u op kosten van de aansprakelijke tegenpartij ook een letselschade advocaat kunt inschakelen. Zo kunt u zich concentreren op uw herstel; uw advocaat regelt het berekenen en verhalen van de schade.

Elke letselschadezaak is natuurlijk uniek. Wilt in uw letselschadezaak weten of u recht heeft gratis hulp bij letselschade? Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren en adviseren u dan precies over de mogelijkheden bij uw schadeclaim.

Moet er geprocedeerd worden in uw letselschadezaak?

Lukt het niet om uw zaak te regelen met een verzekeringsmaatschappij? Ook dan kunt u het beste een letselschade advocaat inschakelen. Een letselschade advocaat kan met u kijken wat de mogelijkheden zijn voor een procedure. Let op: niet iedere belangenbehartiger mag voor u procederen. In principe kunnen alleen (letselschade) advocaten dat.

Een verzekeringsmaatschappij weet dit ook. Het feit dat u bijstand van een advocaat heeft, en niet van een jurist, levert daarom vaak al een voordeel op in de onderhandelingen. Een verzekeringsmaatschappij weet dat wij de rechter om een beslissing kunnen vragen als zij weigeren om uw gehele schade te vergoeden.

Wilt u hier meer over weten? Informeer naar de mogelijkheden.

Rechtsbijstandsverzekering?

Heeft u een rechtsbijstandsverzekering? En heeft u een ongeluk gehad waarvoor iemand anders aansprakelijk is? Ook dan heeft u het recht om een advocaat in te schakelen. Als er moet worden geprocedeerd, moet uw verzekeraar de advocaatkosten betalen. U heeft in het geval een procedure vrije advocaatkeuze. Dat is voordelig.

Heeft u geen rechtsbijstandsverzekering? Als de tegenpartij aansprakelijk is voor uw letselschade, dan moet de tegenpartij de kosten voor uw rechtsbijstand betalen. Het maakt daarbij niet uit of u nu een rechtsbijstandsverzekering heeft of niet.

Ook als u dus geen rechtsbijstandsverzekering heeft, kan het dus goed zijn dat u kosteloos een belangenbehartiger kunt inschakelen.

Heeft u een rechtsbijstandsverzekering, maar wilt u liever een zelf gekozen letselschade advocaat inschakelen? Neem dan contact met ons op.

Gratis hulp bij letselschade bij elk ongeluk mogelijk?

Wilt u weten of in uw letselschadezaak de tegenpartij aansprakelijk is? Laat uw situatie beoordelen door een letselschade advocaat en win advies in over uw schadezaak.

In veel gevallen kan een tegenpartij aansprakelijk zijn voor uw letselschade. Onder meer bij de volgende soorten ongevallen kan een ander aansprakelijk zijn:

Contact

Neem kosteloos en vrijblijvend contact met ons op. Onze telefoonnummers zijn 058-2131555 en 050-2222615 en ons e-mailadres is info@keuningadvocaten.nl. Vult u liever het contactformulier in, zodat wij contact met u opnemen? Dat kan ook.

  • Kosteloos voor u

  • Deskundig

  • Onafhankelijk

  • Betrokken

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Ervaringen van onze cliënten

Het was erg prettig samenwerken met een zeer deskundig iemand. Ik heb het gevoel gekregen dat ik ondersteund en ontlast ben in het proces. Heel erg bedankt hiervoor.

Dank voor de ondersteuning. Ik heb het als erg prettig ervaren dat niet alleen bij de inhoud werd stilgestaan, maar ook bij de emotionele kant van de zaak.

Zeer deskundig en vriendelijk behandeld. Bedankt voor alles.

Vier jaar geleden heb ik een bedrijfsongeval gehad. Keuning letselschade heeft mij vier jaar lang bij gestaan. Ik heb het die vier jaar zeer vertrouwd gevoelt. Ik zal Keuning letselschade zeker aanraden. Mocht ik een cijfer geven ,dan geef ik het een 10. Een advocaat die rust uitstraalt en haar vak verstaat. Dankje wel, C.Dijkstra-Keuning

Yvonne Timmerman

Ondanks dat zo'n letselschadezaak vreemd is, voelde de begeleiding daarin heel vertrouwd. Bedankt voor de hulp!

Ik heb de ondersteuning als zeer prettig ervaren en kijk zeer tevreden terug op dit proces.

Ik had snel een eerste afspraak en vanaf dag één is de communicatie prima verlopen.

Ik kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben. Ik ben altijd correct behandeld, geholpen en te woord gestaan. Vooral de "no nonsense", "doe maar normaal"manier van communiceren sprak mij enorm aan. Dat in combinatie met de deskundigheid en goede afhandeling geeft mij een enorm tevreden gevoel.

Ik ben zeer tevreden over de geboden bijstand, begeleiding en afhandeling. Dank hiervoor!

Wij zijn blij dat wij u hebben gevraagd om hulp bij onze zaak. We zijn echt heel tevreden. We bedanken u hartelijk voor al het werk dat u voor ons heeft gedaan, en de goede afloop.

 Goede advocaten. Ze hebben me perfect geholpen nadat ik een ongeluk heb gehad.

Vooral de klantvriendelijke, persoonlijke benadering heb ik als zeer positief en prettig ervaren.

Bedankt voor de deskundige ondersteuning en begeleiding. Zonder u had ik dit niet voor elkaar gekregen.

Ik ben blij met de spontane, leuke en toegankelijke manier waarop we met elkaar om konden gaan!