Over Keuning Letselschade Advocaten

 

 

Het bestaan van Keuning Letselschade Advocaten gaat terug tot 1946. We zijn gespecialiseerd in het letselschaderecht en we werken alleen voor slachtoffers. Ons kantoor is gevestigd in Leeuwarden. Van daaruit werken onze letselschade advocaten voornamelijk in Friesland, Groningen en Drenthe.

 

Wat doen we?

Ons werk bestaat uit adviseren en procederen in letselschadezaken. Het adviseren bestaat eruit om u te helpen om een rechtvaardige regeling met de aansprakelijke partij of verzekeraar te treffen. Het is steeds maatwerk om uw letselschadezaak goed te regelen. Meer informatie over onze werkwijze vindt u hier.

 

In verreweg de meeste zaken lukt het om buiten de rechter om uw letselschadezaak goed te regelen. Soms lukt het niet. Als een procedure bij de rechtbank nodig is, ook dan kunnen we u rechtsbijstand verlenen bij uw letselschade. Daarmee onderscheiden we ons van veel andere letselschadespecialisten, juristen en letselschade experts die geen advocaat zijn.

 

Bij Keuning Letselschade Advocaten is uw letselschadezaak – van aansprakelijkstelling tot eindregeling - in goede handen.

 

Hoe doen we dat?

Bij het uitvoeren van ons werk vinden wij waarden en vertrouwen belangrijk. Waarden, omdat u moet kunnen terugvallen op een advocaat die uw letselschadezaak correct behandelt. Vertrouwen, omdat dat de basis is van de samenwerking tussen een advocaat en een cliënt. Als u het behandelen van uw letselschadezaak aan een advocaat uit handen geeft, moet u erop kunnen vertrouwen dat uw rechten zo goed mogelijk worden veiliggesteld.

 

Om dat goed te regelen, staat bij Keuning Letselschade Advocaten een team van gespecialiseerde letselschadeadvocaten voor u klaar. Zij staan u graag met raad en daad bij.

 

En de kosten van een letselschade advocaat dan?

In de meeste gevallen is het mogelijk om de kosten van rechtsbijstand te verhalen op een aansprakelijke partij. Wij kunnen onze kosten dan in rekening brengen bij de tegenpartij. Voor u is het inschakelen van een letselschade advocaat dan gratis. Wilt u meer weten over onze rechtsbijstand? Neem dan gratis en vrijblijvend contact met ons op.

Maak een afspraak