Letselschade verhalen via vakbond

Er zijn vele manieren om rechtsbijstand te regelen bij letselschade. Zo zijn er mensen die een rechtsbijstandsverzekering hebben en een belangenbehartiger hebben via de rechtsbijstandsverzekering of zelf een letselschade advocaat kiezen. Ook kan het zijn dat een slachtoffer van letselschade lid is van een vakbond, zoals het FNV of CNV en dat een medewerker van of via de vakbond rechtsbijstand verleent.

Meer weten hoe wij u kunnen helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Waarom letselschade verhalen via de vakbond?

Een vertrouwensband tussen een slachtoffer van letselschade en een belangenbehartiger is heel belangrijk. Als u lid bent van een vakbond, en u wilt u laten bijstaan door de vakbond bij letselschade, dan kan dat natuurlijk. Het is wellicht goed te weten dat er meer mogelijkheden zijn voor rechtsbijstand, anders dan via de vakbond.

Heeft u een ongeluk gehad waarvoor iemand anders aansprakelijk is? Dan is de tegenpartij niet alleen verplicht om uw schade te vergoeden, maar ook om de kosten voor de juridische bijstand te vergoeden. Zodoende heeft u ook de keuze om een zelf gekozen letselschade advocaat als Keuning Letselschade Advocaten in te schakelen.

Twijfelt u tussen de keuzen om uw vakbond in te schakelen bij letselschade? Of wilt u een second opinion rondom uw letselschade dossier bij de vakbond?

Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op om uw letselschadezaak verder te bespreken.

Contact

Neem kosteloos en vrijblijvend contact met ons op. Onze telefoonnummers zijn 058-2131555 en 050-2222615 en ons e-mailadres is info@keuningadvocaten.nl. Vult u liever het contactformulier in, zodat wij contact met u opnemen? Dat kan ook.

  • Kosteloos voor u

  • Deskundig

  • Onafhankelijk

  • Betrokken

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Ervaringen van onze cliënten

Vier jaar geleden heb ik een bedrijfsongeval gehad. Keuning letselschade heeft mij vier jaar lang bij gestaan. Ik heb het die vier jaar zeer vertrouwd gevoelt. Ik zal Keuning letselschade zeker aanraden. Mocht ik een cijfer geven ,dan geef ik het een 10. Een advocaat die rust uitstraalt en haar vak verstaat. Dankje wel, C.Dijkstra-Keuning

Yvonne Timmerman

Ik heb de ondersteuning als zeer prettig ervaren en kijk zeer tevreden terug op dit proces.

Wij zijn blij dat wij u hebben gevraagd om hulp bij onze zaak. We zijn echt heel tevreden. We bedanken u hartelijk voor al het werk dat u voor ons heeft gedaan, en de goede afloop.

Bedankt voor de deskundige ondersteuning en begeleiding. Zonder u had ik dit niet voor elkaar gekregen.

Ik kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben. Ik ben altijd correct behandeld, geholpen en te woord gestaan. Vooral de "no nonsense", "doe maar normaal"manier van communiceren sprak mij enorm aan. Dat in combinatie met de deskundigheid en goede afhandeling geeft mij een enorm tevreden gevoel.

Ik ben blij met de spontane, leuke en toegankelijke manier waarop we met elkaar om konden gaan!

Ondanks dat zo'n letselschadezaak vreemd is, voelde de begeleiding daarin heel vertrouwd. Bedankt voor de hulp!

Het was erg prettig samenwerken met een zeer deskundig iemand. Ik heb het gevoel gekregen dat ik ondersteund en ontlast ben in het proces. Heel erg bedankt hiervoor.

Vooral de klantvriendelijke, persoonlijke benadering heb ik als zeer positief en prettig ervaren.

Zeer deskundig en vriendelijk behandeld. Bedankt voor alles.

 Goede advocaten. Ze hebben me perfect geholpen nadat ik een ongeluk heb gehad.

Dank voor de ondersteuning. Ik heb het als erg prettig ervaren dat niet alleen bij de inhoud werd stilgestaan, maar ook bij de emotionele kant van de zaak.

Ik had snel een eerste afspraak en vanaf dag één is de communicatie prima verlopen.

Ik ben zeer tevreden over de geboden bijstand, begeleiding en afhandeling. Dank hiervoor!