Fokje Postma

Secretaresse
Fokje Postma is opgegroeid in Wommels. Sinds 2005 is zij werkzaam bij Keuning Letselschade Advocaten. Na het afronden van de opleiding Directiesecretaresse heeft zij onder andere bij het UWV en een groot advocatenkantoor gewerkt. Toch trok een kleinschalig kantoor haar meer aan en de letselschade was iets wat haar direct aansprak. Na een aantal jaren heeft zij zich verder onderlegd door middel van het volgen van de Leergang licht letsel bij het NIBE-SVV, die zij in 2013 met goed gevolg afrondde. Het persoonlijk contact met de cliënten spreekt haar erg aan het feit dat ze cliënten door een lastige periode kan helpen is een dankbare taak. 

Naast de Nederlandse taal, kan zij zich ook goed verstaanbaar maken in het Fries en het Duits. Buiten het werk, is zij alleenstaand moeder van twee jongens en heeft zij een druk sociaal leven.

Contact

Neem kosteloos en vrijblijvend contact met ons op. Ons telefoonnummer is 058-2131555 en ons e-mailadres is info@keuningadvocaten.nl. Vult u liever het contactformulier in, zodat wij contact met u opnemen? Dat kan ook.

  • Kosteloos voor u

  • Deskundig

  • Onafhankelijk

  • Betrokken

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Ervaringen van onze cliënten

 Goede advocaten. Ze hebben me perfect geholpen nadat ik een ongeluk heb gehad.

Ondanks dat zo'n letselschadezaak vreemd is, voelde de begeleiding daarin heel vertrouwd. Bedankt voor de hulp!

Vooral de klantvriendelijke, persoonlijke benadering heb ik als zeer positief en prettig ervaren.

Ik heb de ondersteuning als zeer prettig ervaren en kijk zeer tevreden terug op dit proces.

Het was erg prettig samenwerken met een zeer deskundig iemand. Ik heb het gevoel gekregen dat ik ondersteund en ontlast ben in het proces. Heel erg bedankt hiervoor.

Ik kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben. Ik ben altijd correct behandeld, geholpen en te woord gestaan. Vooral de "no nonsense", "doe maar normaal"manier van communiceren sprak mij enorm aan. Dat in combinatie met de deskundigheid en goede afhandeling geeft mij een enorm tevreden gevoel.

Ik had snel een eerste afspraak en vanaf dag één is de communicatie prima verlopen.

Ik ben zeer tevreden over de geboden bijstand, begeleiding en afhandeling. Dank hiervoor!

Dank voor de ondersteuning. Ik heb het als erg prettig ervaren dat niet alleen bij de inhoud werd stilgestaan, maar ook bij de emotionele kant van de zaak.

Ik ben blij met de spontane, leuke en toegankelijke manier waarop we met elkaar om konden gaan!

Bedankt voor de deskundige ondersteuning en begeleiding. Zonder u had ik dit niet voor elkaar gekregen.

Zeer deskundig en vriendelijk behandeld. Bedankt voor alles.

Wij zijn blij dat wij u hebben gevraagd om hulp bij onze zaak. We zijn echt heel tevreden. We bedanken u hartelijk voor al het werk dat u voor ons heeft gedaan, en de goede afloop.