Onze waarden

Waarden zijn het DNA van elke organisatie. Ook van de onze. Om doelmatig te kunnen werken aan het realiseren van onze ambitie – dé juridische autoriteit op het gebied van letselschade in Noord-Nederland zijn en blijven – hebben we vijf kernwaarden omschreven. Ze geven aan waar we voor staan en zijn leidend in alles wat we doen.
Dit zijn ze:

 

Duidelijkheid helpt
Wij zijn letselschade advocaten. We werken voor slachtoffers. Dat is een duidelijke keuze. Net als deze: we beginnen pas aan een zaak, als we geloven in een goede afloop. Door het maken van deze zulke duidelijke keuzes kunnen we u het beste helpen.

 

100% aandacht
U verdient – op gepaste afstand en gezette tijden – onze volledige en onverdeelde aandacht. Dat is voor ons de enige manier om onze kwaliteit en professionaliteit te waarborgen.

 

Vertrouwen verdienen
Kwetsbaarheid en onzekerheid tasten vertrouwen aan. Daarom zetten we onze kennis en kunde altijd met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en integriteit in.

 

Ontwikkelen in teamverband
We zijn goed in ons werk, ook doordat we weten waarin anderen beter zijn. Daarom werken we binnen ons netwerk samen met andere specialisten. Deze bundeling van krachten is voortdurend in ontwikkeling, in dienst van ons gezamenlijke doel: een zo goed mogelijke ondersteuning van de mensen die ons nodig hebben. Van u dus.

 

Herkenbaarheid door handelen
Wij zijn natuurlijk advocaten, maar we zijn vooral ook ménsen. Mensen die zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.
We weten waarover we het hebben en kunnen daarom ook u tot steun zijn, als u dat nodig heeft. Dat kunnen we alleen maar bewijzen door het te doen. Op ónze manier. Dat is wat ons herkenbaar maakt.