Letselschade advocaat Friesland

  

 

Zoekt u een letselschadeadvocaat in Friesland? 

Wanneer u een ongeluk gehad hebt, dan is het prettig om een letselschadeadvocaat in de buurt te hebben. Keuning Letselschade Advocaten is gevestigd in Leeuwarden. Van daaruit staan we cliënten bij in heel Friesland. Woont u (in de buurt van) Sneek, Leeuwarden, Drachten, Heerenveen, Wolvega, Harlingen, Franeker, Joure, Lemmer of Dokkum en zoekt u een Friese letselschadeadvocaat? Heeft u advies nodig bij het verhalen van uw schadevergoeding? Aarzelt u dan niet om gratis en vrijblijvend contact met ons op te nemen via 058-2131555 of info@keuningadvocaten.nl.

 

Wat doet een letselschadeadvocaat?

Heeft u bijvoorbeeld een bedrijfsongeval of een verkeersongeval gehad? Vaak is uw schade te verhalen op een aansprakelijke partij of zijn verzekering. Bij het verhalen van uw schade kunnen er een hoop zaken op u af komen. Zaken waarmee u waarschijnlijk nog nooit te maken hebt gehad. Voor de verzekeraar van de tegenpartij is het beoordelen van schadeclaims dagelijkse kost. Met een letselschadeadvocaat haalt u de beste juridische hulp van een letselschadespecialist in huis, om uw schade zo goed mogelijk te verhalen. Een letselschadeadvocaat kan u met veel zaken helpen, zoals:

 

·         Het aansprakelijk stellen van de tegenpartij en zijn aansprakelijkheidsverzekering;

·         Het berekenen van uw recht op schadevergoeding;

·         Het regelen van voorschotten;

·         Het voeren van onderhandelingen over een eindregeling met de verzekeraar;

·         Het geven van een second opinion over uw letselschadezaak.

 

Dit zijn zomaar een paar zaken die een letselschadeadvocaat voor u kan doen. Juridische hulp en advies bij het het verhalen van uw schade is vaak erg belangrijk. Letsel is een aantasting van uw gezondheid. De gevolgen en de schade daarvan moeten goed worden onderzocht. Met de hulp van een letselschadeadvocaat bent u in staat om uw schadevergoeding zo goed mogelijk te verhalen.

 

En de kosten van een letselschadeadvocaat dan?

Is uw ongeluk veroorzaakt door iemand anders? In veel gevallen is diegene aansprakelijk. Een letselschadeadvocaat kan zijn kosten dan in rekening brengen bij de tegenpartij. Voor u is het inschakelen van een letselschadeadvocaat dan gratis. In een persoonlijk gesprek bespreken we precies wat in uw letselschadezaak de mogelijkheden zijn.

 

Binne jo op syk nei in Fryske abbekaat?

Wannear't it giet om saken fan betrouwen, dan kin it noflik wêze jin te uterjen yn de taal dy't jin it neist stiet. Wannear't jo graach Frysk mei ús prate wolle, dan kin dat.

 

Meer weten? Vragen over uw letselschade?

Neem dan gratis en vrijblijvend contact met ons op via 058-2131555 of info@keuningadvocaten.nl.

Keuning Letselschade Advocaten is gevestigd in Leeuwarden. Van daaruit werken onze letselschadeadvocaten voornamelijk in Noord-Nederland. Dus bent u op zoek naar een letselschade advocaat in Friesland? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 

 

Meer informatie over letselschade:

Letselschade en smartengeld

Aansprakelijkheid en schadevergoeding bij letselschade

 

Meer informatie over Keuning Letselschade Advocaten:

Werkwijze bij letselschade

Letselschade advocaat Groningen

Letselschade advocaat Drenthe

 

Maak een afspraak