Letselschade advocaat Groningen

Keuning Letselschade Advocaten werk in heel Noord-Nederland. Dus ook in Groningen. Woont u (in de buurt van) Winschoten, Delfzijl, Appingedam, Stadskanaal, Veendam, Hoogezand, Leek of Groningen en zoekt u een letselschadeadvocaat voor het verhalen van uw schadeclaim? Aarzelt u dan niet om gratis en vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Wat doet een letselschade advocaat?

Heeft u verkeersongeval of bedrijfsongeval gehad? Een letselschadeadvocaat kan u helpen bij het verhalen van uw letselschade. Het advies en de rechtsbijstand van een letselschadeadvocaat kan onder meer uit de volgende zaken bestaan:

  • Het aansprakelijk stellen van de tegenpartij en zijn aansprakelijkheidsverzekering;
  • Het berekenen van uw recht op schadevergoeding;
  • Het regelen van voorschotten;
  • Het voeren van onderhandelingen over een eindregeling met de verzekeraar;
  • Het geven van een second opinion over uw letselschadezaak.

Dit is maar een greep uit de juridische bijstand die een letselschadeadvocaat u kan bieden na een ongeluk. Elke letselschadezaak is uniek. Als u letsel heeft opgelopen bij een ongeval, dan is het belangrijk dat u advies inwint bij een letselschadeadvocaat. U weet dan wat er moet gebeuren om de schadevergoeding zo goed mogelijk te verhalen.

Hoe zit het met de kosten van een letselschadeadvocaat?

Heeft u een ongeluk gehad door toedoen van een ander? Vaak is deze tegenpartij dan aansprakelijk voor uw schade. Een letselschadeadvocaat kan zijn kosten op basis van uurtarief dan in rekening brengen bij de tegenpartij. Voor u is het inschakelen van een letselschadeadvocaat dan gratis. In een persoonlijk gesprek bespreken we precies wat in uw letselschadezaak de mogelijkheden zijn.