Letselschade advocaat Leeuwarden

Betrouwbare hulp van een letselschadeadvocaat Leeuwarden. Dat is waar u op kunt vertrouwen wanneer u Keuning Letselschade Advocaten inschakelt.

Wanneer u een ongeluk hebt gehad en letsel heeft opgelopen, dan kan dat ingrijpende gevolgen hebben. Niet alleen voor u, maar ook voor uw gezinsleven, werk en financiële situatie. U doet er goed aan om advies te vragen over uw letselschade. Zo weet u of u recht heeft op schadevergoeding na een ongeluk. Ook weet u dan hoe u het verhalen van uw claim het beste kan worden aangepakt.

De beste hulp bij het verhalen van uw letselschade haalt in huis door een letselschade advocaat in te schakelen. Heeft u een ongeluk gehad en zoekt u een letselschade advocaat in Leeuwarden? Schakel dan Keuning Letselschade Advocaten in. Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen

Waarom Keuning Letselschade Advocaten inschakelen?

  • Ons kantoor is gevestigd in Leeuwarden en we werken in heel Friesland. Wij zijn dus bij u in de buurt, en u bij ons. Voor goed overleg over uw schadezaak is een letselschade advocaat in de buurt natuurlijk wel zo handig.
  • U weet zeker dat u een letselschadeadvocaat inschakelt: de beste en meest complete rechtsbijstand bij het verhalen van uw letselschade. Als letselschadeadvocaten kunnen wij u bij alle stappen van het letselschade traject helpen; van aansprakelijk tot eindregeling, en (als het nodig is) tot in de rechtbank;
  • We werken alleen voor slachtoffers. Dus niet voor de aansprakelijke tegenpartij;
  • Is de tegenpartij aansprakelijk voor uw letsel? Wij kunnen onze kosten dan verhalen op de tegenpartij. Het inschakelen van een letselschadeadvocaat is dan zodoende voor u gratis.

Waarom een letselschade advocaat inschakelen in Leeuwarden?

Er zijn veel partijen die juridische bijstand aanbieden in Leeuwarden. Let op: dat zijn lang niet altijd advocaten. Niet iedereen mag zich zomaar advocaat noemen. Iedereen mag zich wel zomaar letselschade expert, letselschade jurist of letselschadespecialist noemen.

Een letselschade advocaat inschakelen betekent dat een rechtsbijstand inschakelt van een raadsman die gebonden is aan gedragsregels, en die u in alle stappen van een letselschadezaak kan helpen. Dus van het aansprakelijk stellen van de tegenpartij tot aan de eindregeling. En stel nu dat er een procedure nodig is, ook kan een letselschadeadvocaat u helpen. 

Ook zijn er veel partijen die kosteloze hulp bij letselschade aanbieden in Leeuwarden, terwijl zij niet in Leeuwarden zijn gevestigd. Keuning Letselschade Advocaten is dat wel, aan het Julianapark 1 te Leeuwarden.

Heeft u een ongeval gehad in of nabij Leeuwarden?

Er kan na bijvoorbeeld een verkeersongeval of een arbeidsongeval het nodige op u af komen. Soms ontstaat er discussie over de vraag wie aansprakelijk is voor de aanrijding, soms is er discussie over de hoogte en het bereken van de schadeclaim en soms moet er bijvoorbeeld een gesprek met een schaderegelaar van de verzekeraar plaatsvinden. Het zijn slechts voorbeelden van zaken die kunnen spelen bij het vorderen van uw schadeclaim. Deskundig advies van een letselschade advocaat in Leeuwarden is dan een goede zaak.

Neem vrijblijvende contact met ons op!

Neem kosteloos en vrijblijvend contact met ons op. Ons telefoonnummer is 058-2131555 en ons e-mailadres is info@keuningadvocaten.nl. Vult u liever het contactformulier in, zodat wij contact met u opnemen? Dat kan ook.

  • Kosteloos voor u

  • Deskundig

  • Onafhankelijk

  • Betrokken

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.