Snelle antwoorden

In onze praktijk krijgen we vaak vragen die vergelijkbaar zijn. Veelgestelde vragen dus.
Hieronder ziet u de meest voorkomende op een rijtje. Als uw vraag erbij staat, heeft u snel een antwoord.
En zo nee, dan kunt u ons altijd mailen of bellen (058-213 15 55).

Ik ben gewond door een verkeersongeval...

Mail of bel (058-213 15 55) ons en vraag of er iets is dat we kunnen doen. De mogelijkheden zijn zo uitgebreid dat we er hier niet volledig op in kunnen gaan. Een mailtje of telefoontje verheldert veel.

De verzekeraar van de dader belt mij...

Dat betekent meestal dat de aansprakelijkheid voor het ongeval (op zijn minst gedeeltelijk) door de tegenpartij wordt verwacht.
Het is verstandig om contact met ons op te nemen, omdat het van groot belang is op welke wijze informatie wordt verzameld en gedeeld. We adviseren u om zo’n gesprek met de verzekeraar niet aan te gaan, voordat u met ons heeft gesproken.

De schaderegelaar van de tegenpartij wil mij bezoeken...

De verzekeraar van de dader is dus nieuwsgierig naar uw omstandigheden. Zonder begeleiding bij zo’n gesprek bent u in het nadeel.
De schaderegelaar weet precies wat hij wil, maar u heeft waarschijnlijk  nog nooit met dit bijltje gehakt. Vraag ons om u bij te staan.
Wij kennen het klappen van de zweep als geen ander.

Wat kost het?

Men zegt wel eens dat advocaten geld verdienen aan de ellende van hun cliënten. Dat is wel een beetje erg kort door de bocht…
Maar we zijn wél advocaten en natuurlijk werken we niet voor niets. We hebben echter ook een prettige verrassing voor u:
Als u met ons in zee gaat (en wij met u), kost het u vrijwel nooit iets!

De eerste, oriënterende bespreking is sowieso voor u kosteloos en geheel vrijblijvend. En wat het vervolgtraject betreft: meestal kan de aansprakelijkheid worden neergelegd bij uw tegenpartij en dan zijn alle kosten – ook die van de behandeling door ons – voor rekening van zijn of haar verzekeraar. In de zeldzame gevallen waarin dat niet kan, informeren we u – eveneens kosteloos – over wat dan wél mogelijk is.

U wéét dus altijd waar u aan toe bent.

Mijn rechtsbijstandverzekering helpt mij niet echt...

Als u niet tevreden bent met de inspanningen van uw rechtsbijstandverzekeraar, dan kunt u bij ons vragen om advies. Ook daarvoor geldt dat er voor u geen kosten zijn verbonden aan het eerste gesprek. Overstappen in zaken waarin de aansprakelijkheid door de tegenpartij is erkend, is geen enkel probleem.

Ik heb een ongeval gehad onder werktijd...

Als uw ongeval te maken heeft met uw werk, is uw werkgever vaak aansprakelijk. Dat geldt zelfs bij zogenoemde ‘eenzijdige’ ongevallen. De juiste beoordeling hangt af van allerlei omstandigheden, maar in elk geval is het de moeite waard om dat door ons te laten uitzoeken.

Ik heb een andere vraag...

  Stel uw vraag via e-mail of

  Bel ons even (058-213 15 55)

 

Waarom een letselschadeadvocaat inschakelen?

Als u slachtoffer wordt van een ongeval (bijvoorbeeld in het verkeer of op uw werk), dan levert u dat veel ongemak en extra kosten op. Dus u lijdt schade. Letselschade. Die moet worden betaald door de aansprakelijke veroorzaker. Vaak is die verzekerd, dus u krijgt te maken met zijn of haar verzekeringsmaatschappij.

 

Deze verzekeringsmaatschappij heeft mensen in dienst die de hele dag niets anders doen dan schades regelen. Daarom is het belangrijk dat u ook een deskundige belangenbehartiger in de arm neemt. Een letselschadeadvocaat die voor uw belangen opkomt.

 

Wij van Keuning Letselschade Advocaten kunnen u helpen om uw schadeclaim te verhalen. De zaken die daarbij moeten gebeuren, kunnen wij u uit handen nemen. U kunt zich dan zoveel mogelijk richten op uw herstel.